La Trail Vall de Ribes ja compta amb més de 400 inscrits

L'esdeveniment disputarà la seva desena edició el proper 27 d'abril amb quatre modalitats de cursa, una prova infantil i una marxa popular

430
La Trail Vall de Ribes mostra el ric entorn natural de la seva vall homònima. Foto: Jose Miguel Muñoz

Quan encara falten més de 60 dies per a la seva celebració, ja es pot dir que la Trail Vall de Ribes celebrarà el seu desè aniversari amb èxit de participació. Més de 400 corredors ja han formalitzat la inscripció, o el que és el mateix, el 75% de places disponibles ja tenen nom i cognom. Així doncs, el 27 d’abril es preveu una gran festa del trailrunning a Ribes de Freser, punt d’inici i final de totes les distàncies.

I, perquè segons diuen, les bones notícies mai viatgen soles, la cursa presenta una nova modalitat, la Trail 9K, per donar resposta a les moltes peticions que han arribat a l’organització. Des dels seus inicis la cursa ha apostat per les distàncies de promoció, i en aquesta edició no podia ser diferent.

Aquesta modalitat, que es podrà competir des dels 14 anys, compartirà el recorregut, íntegrament, amb la marxa senderista i està pensada per a tothom que es vulgui iniciar al nostre esport, i sobretot per a les joves talents del trail, on podran començar a posar en pràctica el seu aprenentatge i sumar-hi una valuosa experiència.

Sis modalitats i una experiència única

Amb la nova incorporació, la Trail Vall de Ribes compta amb 6 modalitats diferents:

Quatre recorreguts competitius:

  • Marató 42km D+3400m
  • Half 23km D+1900m
  • Trail 16km D+1100m
  • Trail 9km D+550m

Un recorregut iniciació:

  • Trail Kids

Un recorregut no competitiu

  • Marxa senderista 9km D+550m

Inscripcions

Les inscripcions es podran realitzar en aquest enllaç fins el 23 d’abril o fins a exhaurir les places disponibles. El preu serà de 53€ per la marató, 30€ per la Half, 23€ per la 16k i 15€ per la modalitat més curta.

Molt bona acollida ha tingut la iniciativa de la inscripció de club, beneficiant-se d’un descompte suculent. Ja són molts i nombrosos els equips de la nostra geografia que s’han sumat a la festa del trail de la Vall de Ribes. L’opció està oberta a tots els clubs, entitats, equips o grups que vulguin gaudir junts de la cursa, i per això t’has de posar en contacte amb l’organització a través del correu electrònic de la pàgina web.