Més de tres-cents corredors es donaran cita el proper dissabte en la tercera edició de l’ Ultra Montseny, que enguany prendrà la localitat de Seva (Osona) com a epicentre de l’esdeveniment. Una prova que permetrà al participant conèixer a fons el ric patrimoni natural del Parc Natural del Montseny.

La modalitat ultra trail, de 84 quilòmetres i 4.657m de desnivell positiu, visitarà els llocs més emblemàtics del Parc com el Brull, Sant Elies, Sant Marçal o Sant Segimon, a través de boscos de gran bellesa on destaca l’alzina, el roure, el faig i l’avetosa, i tocarà sostre en el seu cim més enlairat: el Turó de l’Home (1.706m).

Després de ser puntuable per a la Copa i Campionat d’Espanya d’ultra trails en les dues primeres edicions, on vam poder disfrutar dels millors corredors de l’Estat, enguany no hi ha clars favorits per a la victòria. Tot i això destaquem noms com Sergi Bañeras, Carlos Mantero, Marc Puig i Pau Vives, entre els quals creiem que hi haurà el guanyador d’aquesta edició. Com a novetat d’aquest 2017 s’incorpora la classificació per equips, on prendran part corredors com Eneko Garde i Josep Pera.

A la vegada, es disputarà la modalitat trail de 37 quilòmetres i 2.386m de desnivell positiu, en un recorregut que aprofitarà el traçat de l’ultra trail entre el poble de Montseny i Seva.

Material obligatori

Recordem que per participar a la modalitat Ultra, caldrà disposar del següent material obligatori:

Mòbil amb la bateria plena
Lampara Frontal, més un joc de piles (o frotal) de recanvi
Jaqueta impermeable amb caputxa
Peça de roba tèrmica
Gorro/Buff
Guants
Xiulet
Manta tèrmica
Bidó per a líquids 500ml o motxilla hidratació
Got (el bidó pot fer l’ús)
2 barretes energètiques o similar

En cas de meteorologia molt adversa, l’organització podria demanar quelcom més en cas que fos necessari. Us recomanem que seguiu les seves xarxes socials.

Foto portada: (c) Trail Photo