Pau Capell acaricia el triomf a la Ultra-Trail Mt.Fuji, al Japó. Després de liderar durant pràcticament tot el recorregut, ha aparegut la figura del nord-americà Dylan Bowman per revalidar la victòria del passat 2016.

Tal i com va preveure Capell en la prèvia, la prova nipona ha estat molt ràpida. L’estratègia del corredor català ha passat per imprimir un fort ritme liderant des del començament i anar deixant que els quilòmetres passessin. Favorits com Swanson, Guillón i Chaigneau -retirat al centenar de quilòmetres- quedaven despenjats del capdavant i l’únic que ha aguantat el pols ha estat el nord-americà Dylan Bowman, guanyador de l’accidentada edició 2016. Tot i que la distància entre ambdós ha arribat fins a la mitja hora, Bowman no s’ha donat mai per vençut i ha arribat al tram final més fresc que Capell, posant emoció fins al final.

En l’últim descens, a pràcticament sis quilòmetres de meta, Bowman ha aconseguit atrapar a un Capell visiblement esgotat i creuar la linia d’arribada amb un temps de 19h21’21”, amb una diferència de tant sols tres minuts.

Classificació General

  1. Dylan Bowman (The North Face) 19:19:21
  2. Pau Capell (The North Face) 19:24:51
  3. Seth Swanson (THe North Face) 20:44:29

Galeria fotogràfica © Dogsorcaravan