Dotze corredors vinguts de tot el món han estat els escollits per participar en la tercera edició d’una ultratrail d’autèntica bogeria: la Monarch’s Way Ultra. La prova donarà el tret de sortida el proper 19 de maig des de la localitat de Worcester (Regne Unit) i recorrerà les 615 milles (990km) i 10.000m de desnivell positiu que cobreixen la Monarch’s Way fins la localitat de Shoreham-by-Sea, seguint aproximadament la ruta que va utilitzar el rei Carles II quan fugia de Cromwell al ser derrotat a la batalla de Worcester. El recorregut passarà per dos llocs de patrimoni mundial, un parc nacional i sis àrees de bellesa natural excepcional.

Recorregut Monarch’s Way Ultra

Allà hi serà l’ultrafondista català Oriol Antolí. Bregat en proves d’ultraresistència extrema com el Tor des Geants, Goldsteig Ultra Race i Wibolt entre d’altres, aquest cop participarà per una finalitat solidària: la de recaptar tants diners com quilòmetres té la cursa per a l’entitat Prodis (Prodiscapacitats Fundació Privada Terrassenca), destinada a l’assistència i la promoció integral d’adults amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràl·lisi cerebral. Podeu fer les vostres aportacions a través d’aquest enllaç.

Val a dir que, en les dues primeres edicions, ningú ha aconseguit finalitzar aquesta prova extrema. Esperem que aquest cop sigui la bona.