Han passat deu dies des de que prop d’un centenar de participants de la Costa Brava Stage Run cerquessin les costes de Portbou (Alt Empordà) per finalitzar una primera edició que podem considerar com a exitosa. Sempre amb marge de millora, està clar. Prendre el relleu de la desaparescuda Costa Brava Xtreme Running no era tasca fàcil i creiem que ho han superat amb escreix.

CBSR no només és una competició, sinó que ha aconseguit contagiar l’esperit de companyonia, interrelació, amistat i festivitat entre els participants durant tres dies, pilar fonamental per a que el producte Stage Run funcioni.

El terreny que ofereix la Costa Brava és realment espectacular i fer-ho en tres etapes per anar descobrint els seus encants mica en mica no te preu. En ella trobarem platges de sorra fina, cales d’aigua de blau turquesa, imponents fars i pobles pescadors, tot travessant dos parcs naturals com el del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, i el del Cap de Creus.

En quant a la vessant competitiva, el francès Stephane Vinot i la ceretana Emma Roca van inaugurar el palmarès dominant les tres etapes de la versió més llarga, la de 125 quilòmetres repartides en tres caluroses jornades. La Costa Brava Stage Run Experience, de 85 quilòmetres, no va estar exempta d’emoció i el podi final no es va decidir fins l’última etapa, on el suís Alain Bartolini i Imma Boada van resultar els guanyadors d’aquesta primera edició.

Classificació General CBSR 2018

Foto portada (c) Guillem Casanova