Sant Llorenç de Montgai (La Noguera) serà l’epicentre del que serà la primera edició de l’ Ultra Trail Terres de Lleida, organitzat pel club Clos Pons Thai Runners, que tindrà lloc els propers 28 i 29 d’octubre. Una cursa que permetrà conèixer un sector del territori català bastant desconegut per la gran majoria de corredors de casa nostra.

El recorregut de la UTDL constarà de 95 quilòmetres i 4.700m de desnivell positiu aproximadament, ja que a dia d’avui encara s’està perfilant el traçat definitiu. Recorrerà pels senders i pistes forestals de la Noguera, entre els municipis de Sant Llorenç de Montgai, monestir de les Avellanes, Vilanova de la Sal, Alòs de Balaguer i Camarasa. També disposarà d’una modalitat més curta, la Half, amb 49 quilòmetres i 2.700m de desnivell positiu.

L’esdeveniment també tindrà una finalitat solidària. Part dels diners que es recaudin es destinaran a la investigació d’un problema de salut mental anomenat “trastorn límit de la personalitat” dirigit pel Dr. Josep Pifarré a traves d’un projecte de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRB Lleida).

Les inscripcions ja estan obertes des del passat dissabte a través del web de l’organització.

Foto (c) Facebook UTDL