Passem balanç al primer mes de vida del nostre portal web www.ultrescatalunya.com i, veient les dades que ens facilita Google Analytics, estem més que satisfets. Durant el període comprès entre el 15 de desembre i 15 de gener vam tenir un total de 5.219 visites que, tot i no ser un nombre gaire alt, és un punt prou acceptable en un producte en ple procés de creixement. El dia més àlgid va ser el passat 15 de gener, amb 592 visites a la notícia Rialp Matxicots escollida millor ultratrail 2015.

Estadístiques Ultres Catalunya a Google Analytics
Estadístiques Ultres Catalunya a Google Analytics

Ultres Catalunya ja ha esdevingut un espai de referència en el món de les curses d’ultraresistència a casa nostra i així ho volem seguir fent. Prop de 10.000 seguidors ja confien en nosaltres a través del nostre compte de Twitter, comunitat de Facebook i pàgina oficial Facebook. A més, seguirem col·laborant en el programa de radio d’àmbit nacional Territorio Trail, amb un resum setmanal de les millors curses per muntanya a Catalunya.

Enguany serem mitjà oficial de la Catalonia Ultra Cup i us informarem in-situ de tot allò que esdevingui en cada una de les proves que conformen la competició. I començarem la propera setmana a Ultra Trail Montnegre Corredor.

Si voleu la informació més completa dels ultratrails de Catalunya, així com dels corredors catalans que disputen proves internacionals, seguiu-nos!