Una Penyagolosa Trails de campionat amb els millors corredors catalans

La Marató i Mitja (MiM) decidirà els campions d'Espanya Absoluts d'Ultra Trail Running de la RFEA

807

La Penyagolosa Trails es prepara per viure una edició històrica. Aquest cap de setmana, del 22 al 24 d’abril, tindran lloc la MiM i la CSP, on es citaran alguns dels millors corredors de trail running del món. Aquest any, la Marató i Mitja acollirà el Campionat d’Espanya Absolut Ultra Trail Running de la RFEA, que a més servirà per obtenir plaça per al Campionat del Món d’aquest any.

La Penyagolosa Trails® MiM (dissabte 23 d’abril, 6.00h) partirà des de les pistes d’atletisme de Castelló i travessarà tota la província fins cercar l’arribada situada en un lloc místic com Sant Joan de Penyagolosa, a 1.280 metres d’alçada. El recorregut de 60km i D+3.300m recorrerà les localitats de Borriol, Vilafamés, Les Useres, Xodos i Vistabella.

En la llista de principals favorits a la victòria en la MiM trobarem als catalans Pere Aurell, Abel Carretero, Isaac Salvat, Marta Molist, Mònica Vives i Silvia Puigarnau, que es sumaran a grans espases del trail running nacional com Manu Merillas, Aritz Egea, Manu Merillas, Borja Fernández, Marcos Ramos, Mario Olmedo, Ricardo Cherta, Pablo Villalobos, Víctor Bernad, José Ángel Fernández, Johan Lantz, Anders Kjaerevic, Kevin Vermeulen, André Rodrigues, Gema Arenas, María Obrero, Sara Linde, Cris Santurino o Beatriz Contreras, entre d’altres.L

La Penyagolosa Trails® CSP (dissabte 23 d’abril, 0.00h) també arrencarà des de les pistes d’atletisme de Castelló i disposarà l’arribada a Sant Joan de Penyagolosa. Això sí, amb un recorregut molt més llarg de 106km i D+5.600m, travessant els termes de Castelló, Borriol, Vilafamés, Les Useres, Atzeneta, Benafigos, Culla, Xodos, Villahermosa y Vistabella.

A la CSP destaquen noms com Hannes Namberger, Yeray Durán, Philip Ausenhoffer, Dani Jung, Agustín Luján, Isaac Riera, Sonia Escuriola, Eva Mesado, Alicia Chaveli o Eli Ríos.

Retransmissió en directe

Las curses se podran seguir en directe a través del web oficial de la cursa de 8 a 14.30 hores de dissabte, amb la veu d’Albert Jorquera i Manu Vilaseca. També haurà conexions amb Teledeporte (8-13 hores), À Punt (10-13 horas) i Esport 3 (10-13 hores), amb Marc Pinsach i Toni Real com a comentaristes.