La UT Llastres, que viurà la seva tercera edició els propers 13, 14 i 15 de març de 2020, ha aconseguit atraure l’atenció a aquells corredors que busquen duresa i bellesa a parts iguals en un terrritori poc conegut com les Terres del Mestral.

L’esdeveniment, que duu el nom de Llastres en honor al riu que travessa el municipi, mantindrà el format de tres etapes, sumant en aquesta ocasió un total de 98,5 quilòmetres i  6.750m de desnivell positiu, amb una lleugera modificació respecte l’any passat:

La nocturna, de 19km i D+1.000m, arrencarà divendres al vespre i, sota la llum de la lluna, cobrirà el trajecte pedregós entre les localitats de Vandellòs i la platja de L’Arenal, a l’Hospitalet de l’Infant, mantenint el seu pas per la Masia de Castelló.

La Llastres, de 54,5km i D+4200m, ja va sorprendre l’edició passada per la seva duresa. Un itinerari salvatge ple de crestes, tarteres i cingleres que travessarà íntegrament les muntanyes de Vandellòs i Tivissa, on els trams més tècnics estaran degudament equipats amb cordes. Mantindrà l’exigent primera part, amb el pas per la cresta de la Portella a través dels Cingles dels Avencs, però canviant a una segon part molt més corredora augment una mica el desnivell positiu.

Ja en la jornada dominical es celebrarà la cursa de la Portella. Tres distàncies partiran, a partir de les vuit del matí, des del Complex de l’Hospitalet de l’Infant: Clàssica (25km D+1540m), Express (15km D+1000m) i una caminada popular de 10 quilòmetres. La Clàssica serà l’escollida per arrodonir una UT Llastres de somni. Per aquest motiu també s’ha modificat el sentit del recorregut, incorporant el pas per una part de la via ferrada de l’Aigualcoll, ajudant a satisfer les necessitats dell corredor més exigent.

Ja podeu fer les vostres inscripcions a través del web oficial de l’esdeveniment.

Foto portada ©Jordi Santacana Fotografia