Que l’esportista ceretà s’hagi convertit en un ídol de masses pel públic que practica trailrunning i sigui influenciable en aquest entorn, ja és algo habitual. Però els valors que transmet pel respecte per la natura i l’amor pels esports de muntanya han arribat als més petits. I ens agrada.

Els infants de P2 de l’Escola Bressol Municipal d’Alcarràs són els protagonistes d’aquest fantàstic vídeo que han dedicat al corredor Kilian Jornet. Una fantàstica iniciativa on els nens i nenes han après a la vegada que s’han divertit. Enhorabona!

A Ultres Catalunya ja fa uns mesos que treballem per a impulsar aquestes iniciatives. Els fills dels, aleshores, primers corredors per muntanya han crescut amb l’estima d’aquest esport i l’edat dels seus aficionats és més primerenca. És per aquest motiu que, d’uns anys ençà, han començat a néixer escoles de trail amb la necessitat de cobrir la franja de joves pre-benjamins fins a l’edat adolescent. Actualment, existeixen més d’una vintena a ple rendiment repartides pel llarg i ample de la geografia catalana.

Trobareu més informació en aquest enllaç.