Wetracks Camp by Clàudia Tremps

513

La marca esportiva WETRACKS organitza pels propers 20 al 22 d’octubre el seu segon Training Camp, que se celebrarà a la població berguedana de La Pobla de Lillet. En aquesta ocasió, l’stage esportiu comptarà amb una convidada de luxe: la corredora Clàudia Tremps.

Davant de l’èxit de la primera edició, WETRACKS torna a organitzar aquest Training Camp amb l’objectiu de gaudir d’un cap de setmana en un entorn privilegiat, combinant esport, gastronomia i turisme. A més, serà una gran oportunitat per enriquir-se del coneixement i experiència de la Clàudia. La corredora d’Ogassa és una de les millors corredores de casa nostra i atresora un currículum envejable, amb victòries a Trail 100 Andorra o Patagonia Run, segona a l’Ultra Pirineu i tercera classificada a Transgrancanaria en 2022 i 2023 com a resultats més destacats.

El programa inclourà dues sessions d’entrenament a la serra de Catllaràs i el Pedraforca, xerrades, test de material, una sessió de ioga i spa entre d’altres.

Inscripcions

L’aforament està limitat a 20 persones i podreu realitzar la inscripció a través del WEB OFICIAL. El preu és de 410€, que podreu abonar 50% en el moment de formalitzar la vostra inscripció i la resta 15 dies abans de la seva celebració. Si per motius de força major no podeu assistir, s’abonarà el 80%.

Els drets d’inscripció inclouen dues nits a l’hotel rutal Castell de La Pobla de Lillet en règim de pensió completa, trasllats al lloc d’entrenament i una equipació completa de WETRACKS (samarreta, pantaló, mitjons i paravent).