La Brama Stage Run, a punt d’esgotar inscripcions

La Brama tindrà seu a Ribes de Freser amb 3 etapes del 20 al 22 d’octubre i diferents distàncies

608
La vall de Ribes, protagonista de la Brama Stage Run. Foto: Paula Padilla

Després de l’èxit de la 7a edició de la Pyrenees Stage Run ha arribat el moment de viure una nova aventura, la Brama, la nova cursa per etapes organitzada per BiFree Sports: 3 dies, camp base a Ribes de Freser i 3 etapes per 3 zones ben diferenciades i característiques del Ripollès: la Serra de Montgrony, el Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser i la Serra Cavallera. Cada etapa tindrà 3 recorreguts amb distàncies diàries entre 16 i 35km. Totes les etapes començaran i acabaran al pavelló de Ribes de Freser, excepte la 2a etapa que sortirà del Santuari de Núria on els corredors hi pujaran amb el cremallera dissabte al matí.

Recorreguts

La Brama Stage Run oferirà tres distàncies diferents a escollir en funció de les capacitat i entrenament dels participants: 100k D+6.300m80k D+4.300m i 60km D+3.100m.

La primera etapa començarà a Ribes de Freser i recorrerà la Serra de Mont-roig i la Serra Cavallera, coronant els cims de Puig Cerverís (2.208m), Mont-roig (1.991m), Puig Estela (2.013m) i el Taga (2.040m).

La segona etapa s’iniciarà a la Vall de Núria (on es pujarà en cremallera) i recorrerà la Vall de Núria i les Gorges del Freser (Parc Natural de les Capçaleres del Ter i del Freser), passant pels colls de Carançà, Marrana i Tres Pics, tocant el sostre del Pic de la Fossa del Gegant (2.808m), Les Borregues (2.693m) i el Puig de Fontlletera (2.581m).

L’última etapa començarà a Ribes de Freser i recorrerà la Serra de Montgrony i els cims de la Covil (2.002m) i Costa Pubilla (2.055m). Tres etapes ben diferenciades per gaudir del bo i millor del Pirineu Oriental català.

Opcions d’inscripció

Com en totes les curses organitzades per BiFree, els corredors es poden inscriure a l’Experiència Completa, que inclou l’allotjament i els sopars de cada dia (la opció preferida per la majoria de corredors i sobretot aquells provinents d’altres països, que també són majoria a la Brama amb un 60% i predominança de Dinamarca, República Txeca, Bèlgica i Regne Unit).

Tenir com a seu per a tots els dies una mateixa població, en aquest cas Ribes de Freser, facilita la inscripció en la modalitat Bàsica que només inclou els serveis basics de la cursa, sense allotjament ni sopars.

Últimes inscripcions disponibles

La Brama té un límit de 200 corredors entre les 3 distàncies a les que et pots apuntar i actualment ja supera els 150 inscrits. La data límit per a formalitzar la inscripció és el proper dissabte 30 de setembre. Així doncs, si en teniu ganes no espereu més, la Brama serà un “tastet” de la Pyrenees Stage Run, amb 3 recorreguts preciosos i tots els ingredients de les curses per etapes: companyerisme, noves amistats i bon ambient!

Podeu fer la vostra inscripció a través del següent enllaç.

Brama Stage Run: neix una nova cursa per etapes a la vall de Ribes