La segona edició de la XTrail Marathon Cup arrencarà el proper mes d’abril amb tres atractives proves enfocades per a tots aquells que volen preparar les curses de llarga distància de la temporada: BorredàXTrail (9 abril), SaldesXTrail (16 juliol) i la StMateuXTrail (15 octubre).

Les tres proves permetran conèixer l’entorn de gran bellesa com la Serra de Catllaràs, el Parc Natural Cadí-Moixeró i el Parc de la Serralada Litoral, a través de diferents distàncies adaptables a qualsevol nivell (marató, trail i short).

La modalitat de marató serà força exigent, amb un desnivell superior als 2.500m, que servirà com a banc de proves per a les futures ultratrails.

Fins al 5 de març el circuit ofereix la possibilitat de gaudir amb descompte a qualsevol de les proves, i fins cinc dies abans de l’inici es podrà canviar la modalitat escollida al seu web oficial.

Dani Tristany serà a l’entrenador oficial de les Marathon Cup X-Trail i parlarà, el dia abans de cada competició, de la importància de preparar bé una prova de llarga distància.