El passat mes de desembre es va presentar a Barcelona el circuit de curses per muntanya XTrail Marathon Cup, amb l’objectiu de convertir-se en un campionat atractiu a través d’entorns de gran bellesa natural com el Catllaràs, el Pedraforca i la Cerdanya.

Entre les novetats de la competició, els corredors tindran la possibilitat de competir amb el seu Equip o Club al XTrail Team 2018. Els equips participants hauran de tenir un mínim de cinc integrants i es consideraran els millors cinc resultats per a la classificació de cada prova. Per a l’inscripció d’equip hi haurà un preu promocional fins al 18 de febrer (14/17 i 30€), incrementant 4€ per a les inscripcions després d’aquesta data.

La competició s’iniciarà el proper 25 de març de 2018 i aglutinarà tres proves repartides entre les comarques del Berguedà i la Cerdanya. Cada cursa inclourà fins a tres distàncies per a acollir corredors de tots els nivells i, durant el dia abans, s’oferirà xerrades conduïdes per professionals de l’esport. Enguany també comptarà amb la col·laboració de la nutricionista Anna Grífols, que oferirà un assessorament sobre l’alimentació a cada una de les curses del campionat.

TRAINING CAMP

El proper 3 de març es celebrarà a Cabrils (Maresme) el XTrail Training Day. En aquesta jornada, dirigida per Pau Capell i d’altres corredors de referència, es realitzarà un entrenament matinal d’uns vint quilòmetres amb tècnica de cursa. Després de gaudir d’un dinar de germanor en un restaurant de la zona, es tancarà la jornada amb una interessant masterclass a càrrec d’Anna Grífols, que parlarà sobre nutrició, mentre que Pau Capell ho farà sobre entrenament.

A més, per a tots els assistents hi haurà diferents obsequis i descomptes per a les proves del circuit. Podeu fer la vostra inscripció en aquest enllaç.

CALENDARI XTRAIL MARATHON CUP 2018

25/03    Borredà (Berguedà)       Distàncies: 42-30-10km

20/05    Saldes (Berguedà)         Distàncies: 42-22-10km

01/07    Lles (Cerdanya)             Distàncies: 42-25-12km