El mes de febrer ens ha deixat un total de 21 curses per muntanya a Catalunya, amb una participació de 7.469 corredors (5.509 homes i 1.960 dones). D’entre aquests destaquem a un grup de vuit corredors que, amb una victòria i un segon lloc s’enduen el reconeixement com els millors corredors del mes de febrer:

En l’apartat masculí, l’amerenc i membre de l’equip Inverse, Arnau Aranda, segueix amb el bon estat de forma que va començar aquest 2020 i acumula podis en el seu haver, amb victòria compartida amb Pol Espinosa a Montserrat Skyrace (15km D+800m) i una segona posició a Hostrailric (13km D+600m). En aquest grup l’acompanyen Jordi Gallego i Josep Morales.

La berguedana Laia Gonfaus s’ha convertit en un dels talents del nostre país. Foto: Quim del Río-Cros de Sant Pau

En dones, la jove Laia Gonfaus de l’AE Moutain Runners del Berguedà i membre del Centre de Tecnificació de curses per muntanya de la FEEC, és sens dubte un dels futurs talents del nostre país. Una victòria al Cros de Sant Pau (13,7km D+451m) i una segona posició a la Hivernal de Campdevanol (21km D+1100m) la reconeixen com una de les millors corredores d’aquest mes de febrer. En aquest honor també hi figuren quatre noms més: Anna Fernández, Gemma Bonjorn, Montse Martínez i Teresa Moyano.

Foto portada © Montserrat Skyrace / Klassmark