Després d’exhaurir inscripcions per a la Costa Brava (abril 2024) i la Pyrenees Stage Run (setembre 2024), BiFree Sports obre inscripcions el proper 28 de febrer per a la tercera i última cursa per etapes que organitzarà el 2024, la Brama Stage Run, que se celebrarà del 18 al 20 d’octubre a Ribes de Freser.

L’any passat es va celebrar la 1a edició de la Brama Stage Run a Ribes de Freser, una cursa que vol ser una porta d’entrada a les curses per etapes per a tots aquells que tenen ganes de provar-ho. En primer lloc per la facilitat logística, totes les etapes comencen i acaben a Ribes de Freser (excepte la 2a que comença a Núria on s’hi accedeix amb el tren cremallera sortint de Ribes de Freser).

El fet de tenir Ribes de Freser com a centre neuràlgic de l’esdeveniment fa que sigui molt més fàcil la organització de les nits en cas d’agafar la inscripció “Bàsica” sense allotjament inclòs. I en segon lloc, perquè cada etapa compta amb tres distàncies diferents per aquell que vol provar-ho per primer cop (aproximadament 20km al dia en la BRAMA60K), com per als més experimentats (26 o 33km al dia aproximadament per a la BRAMA80K i la BRAMA100K respectivament).

I tot això, amb tres etapes ben diferenciades, amb uns paisatges espectaculars a totes elles i coronant els cims més mítics de cada zona. Per començar, el divendres 18 d’octubre recorrerem els increïbles boscos de la Serra de Montgrony i pujarem fins als seus cims més alts en les modalitats més llargues. Dissabte, sortirem de la Vall de Núria per recórrer el Parc Natural del Ter-Freser, amb un recorregut molt alpí amb vistes espectaculars i baixant per les impressionants Gorges del Freser. Finalment, l’últim dia, el diumenge 20 d’octubre recorrerem la Serra Cavallera, coronant el Taga com a colofó final de 3 espectaculars dies de trail-running.

Com en totes les curses de BiFree Sports, els participants faran un sopar conjunt les nits de divendres i dissabte al Pavelló de Ribes de Freser, moment de conèixer altres participants, voluntaris… I de gaudir del briefing diari, entrega de premis i de les fotos i vídeos del dia. Si voleu viure l’experiència que suposen les curses per etapes, ja podeu formalitzar la vostra inscripció a través de la pàgina oficial de la cursa.

Pel que fa a les altres curses per etapes organitzades per BiFree Sports, tant la Costa Brava com la Pyrenees Stage Run han arribat al límit d’inscripcions (llista d’espera disponible) amb 270 i 130 inscrits respectivament. La primera cursa de l’any, la Costa Brava, tindrà lloc del 12 al 14 d’abril entre Blanes i Colera; i la Pyrenees de l’1 al 7 de setembre entre Ribes de Freser i Salardú.

La Costa Brava, la Pyrenees i la Brama Stage Run no serien possibles sense el suport del Patrocinador Principal Tuga Active Wear i l’organització de BiFree Sports.


Així vam viure la nostra participació en la primera edició de la Brama Stage Run:

Així és córrer la Brama Stage Run (100km D+6100m)