El Cadí Circuit Fer de curses per muntanya neix l’any 2009 de la unió de quatres curses de muntanya de la zona de l’Alt Urgell: Noves de Segre, Organyà, Ossera i Aristot. D’acord amb el creixement global del les curses per muntanya, el circuit ha anat creixent i incorporant noves curses, alternant-se en el calendari.

Per aquesta dotzena edició, hi formaran part fins a vuit curses repartides per la comarca:

Totes les proves del circuit estan impulsades per organitzacions locals que han contribuït clarament al desenvolupament de les curses per muntanya al territori i alhora han ajudat a dinamitzar i diversificar les activitats en aquests municipis. Juntament amb les organitzacions, els participants i el millor ambient són l’ànima del circuit, entre ells hi podem trobar des de l’elit als més populars, destacant els caminadors que hi juguen un paper important.

Les classificacions del Circuit Fer es dividiran en: General, Verticals, Mitja/Llarga distància i Circuit Fer PETIT. A banda, hi haurà sis categories diferents segons l’edat del participant. Podeu consultar el reglament del circuit en aquest enllaç.

Foto portada: Mònica Santin. Volta a Peramola