Carla Benedicto i Lluís Ruiz guanyen la salvatge Neorural

Santa Maria de Martorelles ha vibrat novament amb més de 300 corredors

990

La Neorural de Santa Maria de Martorelles (Vallès Oriental) ha tornat a ser un èxit participatiu, amb més de 300 corredors fidels. Lluís Ruiz Oller i Carla Benedicto han aconseguit una victòria molt treballada.

Una cursa que, ho podem garantir, s’ha convertit en una de les més dures i tècniques del calendari. Un recorregut que aquesta edició rebaixava una mica la duresa de les últimes edicions, quedant en 25 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.625m, farcit de corriols, amb pujades temibles i baixades d’infart. Els turons i racons del Parc Natural de la Serralada Litoral seran l’escenari d’una Neorural ben humida que presenta nous corriols i recorre llocs emblemàtics com Castellruf, la font de la Mercè, la font de la Dinamita, el Turó de Galzeran i del Montcau.

En categoria masculina Lluís Ruiz ha trencat la cursa al kilòmetre 4 i ha corregut en solitari pràcticament tota la cursa, imposant-se amb un temps de 2h41’59” i deixant l’emoció per la segona i tercera posició que s’han disputat Pol Codina i Gaspar Bartra. Finalment Codina ha estat segon amb 2h46’46” i Bartra ha tancat el podi tot just tres segons després.

En categoria femenina la vencedora absoluta ha estat Carla Benedicto, que s’ha situat líder al kilòmetre 12 i ja imposat un fort ritme sobretot a les pujades. La rajadellenca Marta Muixí no ha pogut amb l’empenta de Benedicto i tot i poder veure-la als dos darrers ascensos s’ha hagut de conformar amb la segona posició. Carla Benedicto ha guanyat amb 3h27’22”, Marta Muixí ha estat segona amb 3h28’42” i Eli Pascual ha completat el podi amb 3h32’00”.

Classificacions La Neorural 2021

Foto portada: Roger Correm