La Costa Brava s’engalana per les Stage Run

La sisena edició de la Costa Brava Stage Run, que se celebrarà del 12 al 14 d'abril, no és només una cursa, és una aventura fascinant a través d'una de les destinacions més icòniques d'Europa

340

El proper divendres 12 d’abril la Costa Brava tornarà a ser l’escenari de la cursa per etapes Costa Brava Stage Run (CBSR), organitzada per BiFree Sports, amb el suport de Tuga Active Wear i el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu. Aquesta cursa té com a gran protagonista l’escenari majestuós de la Costa Brava, un dels indrets més atractius pels amants de les proves per etapes i especialment per la comunitat internacional.

Aquesta sisena edició ha esgotat totes les inscripcions i comptarà amb la presència de participants internacionals atrets pel renom que ha aconseguit la Costa Brava Stage Run en el panorama de les curses per etapes de trail running. La prova tindrà Blanes (Girona) com a punt de sortida el divendres 12 d’abril i posarà punt i final amb la tercera i última etapa el diumenge 14, on Còlera serà el municipi que acollirà, per primera vegada, la línia de meta per rebre a tots els finishers.

L’objectiu de BiFree Sports, organitzadors de la prova, és clar: que els corredors i les corredores coneguin la Costa Brava i visquin una experiència que puguin recordar sempre. 3 dies, 3 etapes, 2 distàncies, 120 km o 80 km, i una mateixa fita: gaudir d’aquest privilegiat indret.

La cursa començarà a Blanes, la porta d’entrada a la Costa Brava, amb una primera etapa de 22 km i 1.100 m de desnivell positiu fins a Tossa de Mar. A partir d’aquí, les dues modalitats se separaran; la CBSR 120K sortirà des de Platja d’Aro, cobrint 48 km i 1.900 m positius fins a L’Estartit. Mentre que la CBSR 80K començarà des de Calella de Palafrugell, completant 30 km i 1.400 m+ fins arribar a la mateixa destinació. Diumenge, darrera etapa, l’aventura continuarà amb la CBSR 120K entre Roses i Colera (amb 46 km i 1.500 m positius) i la CBSR 80K sortirà de Cadaqués fins arribar al mateix punt (recorrent 28 km i 900 m positius).

La Costa Brava Stage Run no només és una cursa, és una experiència de convivència i companyonia, valors que BiFree Sport té molt en ment quan organitzen cadascuna de les tres etapes. Després de cada jornada, t’espera un ambient espectacular a la zona de meta, i en acabar el dia, sopar amb briefing i entrega de premis tots plegats.

Foto: Guillem Casanova