Després d’uns anys complicats per la pandèmia, la Costa Brava Stage Run (CBSR) tornarà a la seva data original de primavera, concretament de l’1 al 3 d’abril de 2022. L’ esdeveniment tornarà a oferir la possibilitat de gaudir de la Costa Brava en dues modalitats de cursa de 120 i 80km, repartides en 3 etapes d’entre 30 i 50km cadascuna segons la modalitat.

Els participants recorreran la Costa Brava entre Blanes i Portbou a través del sender mediterrani GR92 i el Camí de Ronda. El terreny que ofereix és realment espectacular i fer-ho en un format de tres etapes, cada cop més arrelat a casa nostra, per anar descobrint els seus encants mica en mica no te preu. En ella trobarem platges de sorra fina, cales d’aigua de blau turquesa, imponents fars i pobles pescadors, tot travessant dos parcs naturals com el del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, i el del Cap de Creus.

La nova edició vindrà acompanyada d’alguns canvis en la 2a etapa que tindrà un final d’etapa espectacular a l’Estartit amb les Illes Medes com a teló de fons. Aquest canvi ha provocat que la modalitat llarga de la cursa, la CBSR120K comenci a Platja d’Aro enlloc de Palamós, afegint un tram de camí de ronda clàssic i molt entretingut entre Platja d’Aro i Sant Antoni de Calonge. La modalitat curta (CBSR80K) també avançarà la seva sortida 10km i començarà a Calella de Palafrugell enlloc d’Aiguablava, cosa que permetrà passar per punts emblemàtics com Llafranc, el far de Sant Sebastià, cala Pedrosa o Tamariu.

Aquesta 4a edició promet tenir una gran participació i transportar els corredors en un trajecte al llarg de la Costa Brava on l’organització vetlla durant els dies de cursa perquè només s’hagin de preocupar de córrer i gaudir del trajecte. La resta està tot inclòs: avituallaments, massatge recuperador, fotografies professionals en alta qualitat, allotjament, transport d’equipatge, etc.

Les inscripcions ja resten obertes al web oficial de la cursa.

Foto portada: Guillem Casanova