Kilian Jornet i Pau Capell seran els principals protagonistes de la propera edició del Trail del Bisaura, que se celebrarà el dissabte 15 d’octubre de 2022. Ambdós han confirmat la seva presència a la coneguda prova de Sant Quirze de Besora, sens dubte una de les millors proves de casa nostra.

Per aquest motiu, el Trail del Bisaura recuperarà la seva versió més dura, la XL, que s’allargarà fins als 100 quilòmetres. “És un honor que dos dels millors corredors del món hagin escollit la nostra prova com a objectiu de la seva temporada. Ens hi deixarem la pell per a que coneguin el Bisaura a fons, mostrant el terreny més malparit de casa nostra. Estem segurs que en sortiran ben satisfets” ha declarat Toni Font, un dels caps visibles de la cursa.

L’última vegada (i única que recordem) que Kilian Jornet i Pau Capell van coincidir en una cursa va ser a l’UTMB de 2017, on Jornet va ser sots-campió darrera de François d’Haene mentre que Capell es classificaria en sisena posició en la seva estrena a la gran prova de Chamonix.

El duel es preveu apassionant. El Bisaura els espera.