La Llanera Trail torna el 23 de gener a Sabadell

La capital vallesana acull la sisena edició d'un esdeveniment que oferirà fins a tres recorreguts

2083

El pròxim diumenge 23 de gener la capital vallesana tornarà a acollir La Llanera Trail, organitzada per la Unió Excursionista de Sabadell (UES). La Llanera Trail serà la primera marató per muntanya de l’any del calendari català i un dels principals actes esportius de la ciutat.

L’esdeveniment es desenvoluparà entre els termes municipals de Sabadell, Castellar del Vallès i Sentmenat en un entorn que sorprèn pel seu ric patrimoni natural i històric: boscos frondosos, corriols amagats, fonts, masies i ermites romàniques.

La sisena edició de La Llanera Trail oferirà fins a tres recorreguts dissenyats per a que tothom hi tingui cabuda. A les ja consolidades Marató i Mitja Marató, aquest any l’organització dona una passa més i incorpora al seu programa una nova distància de 13 quilòmetres. La plaça Doctor Robert de Sabadell, just davant de l’Ajuntament, serà el punt d’inici de les proves.

La Marató, de 43km D+1450m, dibuixa un traçat que s’allarga fins a Castellar del Vallès, tocant sostre al cim del Puig de la Creu, a 668m d’altitud, tot passant pels llocs més emblemàtics del rodal sabadellenc i castellarenc com Togores, el riu Ripoll, Can Casamada i Sant Pere d’Ullastre.

Tant la Mitja Marató de 21km D+550m, com la curta de 13km i D+220m compartiran part del recorregut de la Marató. Sens dubte, una bona opció pels amants de les curses ràpides que vulguin començar la temporada amb una mica de ‘xispa’.

Les inscripcions ja resten obertes al web oficial de l’esdeveniment.

Foto portada: Carles Hernàndez