El Campionat de Catalunya de Trail Running es decideix al Berguedà

712

Aquest diumenge es disputa a la població de Sant Julià de Cerdanyola (Berguedà) el campionat de Catalunya de Trail Running a les categories absolut i Sub23 coincidint amb la Trail Cerdanyola, on també hi haurà dues curses open per tots aquells participants que no estiguin federats.

La prova més llarga, de 25km D+1.300m, tindrà sortida a les 9 del matí i decidirà el títol absolut. Entre els aspirants trobarem a corredors con Núria Gil, Sheila Avilés, Eli Gordon, Gisela Carrión, Mireia Pons, Natàlia Gonzalez, Ahlam Elkakdi, Irene Fuertes i la local Nuria Artells a l’apartat femení. Molt nivell també a la cursa masculina, amb Miquel Corbera, Eduard Hernández, Victor Del Aguila, Albert Pujol, Arnau Aranda Pau Nacenta o els locals Toni Baños, Roger Comellas i Xavi Tomasa.

La cursa de 13km D+750m servirà per llorejar als campions en categoria sub-23. La sortida es realitzarà a les 9.30 del matí i també hi haurà atletes de destacat prestigi nacional i internacional com Laia Montoya, Gabriela Lasalle, Maria Carner, Aroa Berenguer, Arnau Montaner, Oriol Gibert i els atletes locals Sara Roca i Jan Ballbé entre d’altres atletes.

Cal recordar que aquest campionat dona places directes per representar Catalunya al campionat d’Espanya de Trail per Federacions Autonòmiques del proper 7 de maig a Navarra.