El govern català prorroga dues setmanes més totes les restriccions vigents

950

La Generalitat de Catalunya ha decidit allargar dues setmanes més les mesures de xoc amb l’objectiu de frenar l’expansió del virus davant el repunt de positius per COVID-19 a Catalunya.

Les restriccions municipals, que recordem es van iniciar el passat 7 de gener, romandran vigents, almenys, fins al 7 de febrer de 2021. La mobilitat seguirà restringida només de manera municipal excepte en ocasions de força major. Caldrà justificar-ho mitjançant certificat autoresponsable de desplaçament que podreu descarregar en aquest enllaç.

Es mantindrà el toc de queda nocturn de 22 hores i 6 del matí fins al final del pla d’obertura progressiva d’activitats, que va entrar en vigor el passat el passat 23 novembre i en el qual seguim en el primer tram d’aplicació.

Pla de desescalada de l’esport català. Com, quan i a on podem practicar esport?
  • A l’aire lliure dins el teu municipi en grups de màxim 6 persones de dues bombolles de convivència. També es podrà fer esport a l’aire lliure al municipi limítrof de manera individual (consulteu mapa)
  • En cap cas es podrà utilitzar el vehicle per anar al municipi limítrof per a la pràctica esportiva
  • Obertes instal·lacions i equipaments a l’aire lliure (no totes), amb un aforament màxim del 50% i control d’accés. Instal·lacions i equipaments esportius en espais tancats resten tancats, excepte les piscines amb un aforament màxim del 30%.

Les competicions no professionals seguiran suspeses.

Documents d’interès: