Havia de ser ell. Només un home de ferro com John Kelly podia guanyar aquesta edició de la Spine Race. El corredor nord-americà, que va saltar a la fama al 2017 per la seva victòria a la Barkley Marathon, va ser el corredor més fort davant les condicions infernals del Pennine Way, on la tormenta Brendan va fuetejar als corredors amb fortes pluges, ratxes de vent i neu al llarg de les 268 milles del recorregut.

John Kelly Wins

John Kelly, Endurance Athlete arrives at Kirk Yetholm, kisses the wall of the The Border Hotel, and wins the Montane Spine Race 2020.Massive congratulations to this outstanding athlete. His focus, efficiency and sheer strength have carried him the length of the Pennine Way to victory.

Gepostet von Montane Spine Race am Mittwoch, 15. Januar 2020

Kelly va arribar extenuat a Kirk Yetholm, a la frontera amb Escòcia, amb un temps de 87 hores, 53 minuts i 57 segons, establint el rècord masculí de la brutal prova britànica. Recordem que el rècord absolut el va registrar l’edició passada la britànica Jasmin Paris en 83 hores, 12 minuts i 23 segons.

“Tot fa em fa mal. He trigat més temps en recórrer les últimes set milles que les 35 primeres”, ha declarat Kelly a la seva arribada.

Hores d’ara només es mantenen en cursa 74 dels 165 corredors que van prendre la sortida diumenge a Edale Station, a la riba del riu Noe. Si no passa res, la britànica Sabrina Verjee es farà amb la victòria femenina en les pròximes hores.

Eugeni Roselló abandona

Sembla que la mala estrugança persegueix a Eugeni Roselló. El pallarès tornaria a abandonar en la prova britànica per problemes als peus després de 193 milles, just quan rondava les primeres posicions de la cursa.