El Trail Pujada al Ros es disputarà el proper 19 de maig amb aires renovats

La cursa per muntanya de Viladecavalls espera superar els dos-cents participants

239

El Trail Pujada al Ros, organitzat pel Casal Familiar i els Corredors de Fons de Viladecavalls, celebrarà la seva sisena edició el proper 19 de maig amb força novetats. Sens dubte, una oportunitat única per explorar els paisatges impressionants i els camins emboscats que ofereix la Serra de Collcardús.

Aquesta edició arriba amb circuits renovats, corriols inèdits, pujades de vertigen i baixades tècniques que farà les delícies dels corredors més exigents. Disposarà de tres distàncies per a escollir:

El Trail Pujada al Ros, de 21 quilòmetres i 950m de desnivell positiu, serà la prova reina d’aquesta edició. Enguany arriba amb canvis importants en el recorregut respecte l’edició passada, amb la incorporació de més corriols, més desnivell i més trams tècnics. El circuit assolirà el cim del Ros per la, poc coneguda, vessant nord i pujarà als cinc cims que dominen la Serra de Collcardús: Turo del Ros (639m), Quatre Termes (634m), Les Guixeres (574m), Les Bassotes (538m) i La Barromina (468m); també recorrerà per camins i llocs emblemàtics de l’entorn de Viladecavalls com son el camí de la tomba, el camí de la corda, el molí de Can Boada de les Parentes i les masies de Can Sanahuja o Can Marcet.

El Trail Vistes al Ros, d’11 quilòmetres i un desnivell de pujada de 300m, està dissenyat especialment per a tots aquells que es volen iniciar en les curses per muntanya. Una modalitat ràpida que combina camins i algun tram d’asfalt, en la que podràs gaudir dels camins i els paisatges de la Serra de Collcardús.

La Caminada Entorns de Vila, de 7 quilòmetres i un desnivell positiu de 100m, destinada pels qui vulguin descobrir d’una manera més pausada els boscos de Viladecavalls. Un recorregut ideal per fer-lo caminant o practicant la marxa nòrdica.

Inscripcions

Ja podeu fer les vostres inscripcions a través d’aquest enllaç. El preu de l’inscripció és de 20€ per la Mitja Marató i de 12€ per a la cursa més curta i la caminada popular. El preu inclou samarreta i mitjons tècnics, avituallaments durant la cursa i botifarrada a l’arribada, servei de cronometratge, fotografia i dutxes. També hi haurà sorteig de material de la marca Lurbel (mitjons i bandes de cap) i pernils entre tots els participants.