Entrenament oficial Pyrenees Stage Run amb Ricard Vila

2512

El proper diumenge 31 de juliol estarem, com a mitjà oficial de la Pyrenees Stage Run, a l’entrenament oficial que es realitzarà a Ribes de Freser. L’entrenament estarà dirigit per Ricard Vila, entrenador amb àmplia experiència i bagatge dins el món de les curses de muntanya. Aquest entrenament ens permetrà aprendre diferents tècniques d’entrenament, a la vegada que reconeixerem un tram de la primera etapa de la PSR. Un cop acabat, farem un dinar de germanor on li podreu preguntar qualsevol tema referent a entrenament i preparació per una cursa per etapes com la que us presentem.

Timming de l’entrenament:

  • 09:00: Trobada al Bar Gusi de Ribes de Freser
  • 09:30: Pujada escalfant desde La Farga (Queralbs) fins a Núria
  • 11:30-12:30: Entrenament dirigit per Ricard Vila al Santuari de Núria (estiraments i mobilitat, circuit per fer sèries, sèries en pujada i pujades de CACO)
  • 12:30-16:30: Entrenament per Camí d’Enginyers fins Coma de Vaca i baixada fins La Farga.
  • 16:30 Dinar conjunt al Bar Gusi amb sessio de preguntes a Ricard Vila de sobretaula.

El punt de trobada per a l’entrenament serà el Bar Gusi el diumenge 31 de juliol a les 9 del matí. Per confirmar la vostra assistència podeu fer-ho a ricard@ricardvila.es o info@psr.run.

Ultres Catalunya sortejarà un 30% de descompte en la inscripció bàsica d’un equip per a la Pyrennes Stage Run 2016. Només cal que compartiu aquesta notícia per les xarxes socials abans del 30 de juliol.

Descompte PSR Ultres Catalunya.001


I vosaltres, ja sabeu que és Pyrennes Stage Run?

La prova es celebrarà del 4 al 10 de setembre i unirà les poblacions de Ribes de Freser i Vielha amb un recorregut de 248km i 15.000m de desnivell positiu en un format de set etapes i en parelles. Les etapes es mouran entre els 20 i els 45 quilòmetres, travessant el Pirineu català pel seu vessant sud d’est a oest, passant per espais naturals protegits de gran interès natural i un ric patrimoni cultural.

Neix Pyrenees Stage Run, una nova ultratrail per etapes que permetrà conèixer el Pirineu català