Escola de Trail Kames Kids

2043

Nascuda al setembre de 2016, l’Escola de Trail Kames Kids del Centre Excursionista de Terrassa ha esdevingut com un dels més actius de Catalunya. Compta amb  una cinquantena de nens/es i un bon grapat de professionals per a formar-los amb els valors i el respecte vers la natura i l’esport de muntanya.

NOM: Kames Kids

LOCALITAT: Terrassa (Vallès Occidental)

PUNT DE TROBADA: Viladecavalls (Vallès Occidental)

WEB: http://ce-terrassa.cat/kameskids/

EDATS ESCOLA ESPORTIVA: Entre 5 i 16 anys

DIES ENTRENAMENT i FUNCIONAMENT:

1.Lleure i Esport

Dijous de 17:15 a 18:30

Tenim uns 30 nens entre 5 i 12 anys, dividits en 3 grups segons edat i nivell. 4 monitors

Objectiu: acostar als més petits de casa a l’entorn natural a través de la pràctica esportiva, del joc i del lleure.

2.Tecnificació

Dimarts i dijous de 18:15 a 19:30

Tenim uns 16 joves entre 10 i 16 anys, dividits en 2 grups segons nivell. 3 monitors

Objectiu: acompanyar als joves interessats en la pràctica del trailrunning a través d’exercici físic específic encarat al món de la competició o a un nivell avançat.

OBJECTIUS: Garantir diversió a partir de l’esport i el lleure, transmetre  la tècnica de córrer per muntanya als més joves, ajudar a descobrir l’entorn i les disciplines vinculades amb el trail, increment progressiu de la participació en curses i interacció permanent amb la societat a través de l’esport.

ACTIVITATS: L’activitat es realitza al poble de Viladecavalls on es reuneixen els requisits necessaris per a fer-la atractiva (proximitat a l’entorn natural, diversitat de camins i indrets, instal·lacions urbanes, facilitats per part de l’administració local).

Cada temporada plantegem 4 o 5 curses de referència, que són optatives en quan a participació. La distància varia entre els 1’5-2 km els més petits i els 10-12 km els més grans.

També organitzem el Cross familiar per relleus a Viladecavalls el mes de novembre. El passat 2018 vam tenir una participació de 182 participants.

A part de la pràctica purament del trailrunning, es fan exercicis d’orientació, acostament al canicross, interacció amb atletes d’elit, gimcanes, i altres activitats paral·leles.