Nascuda al setembre de 2016, l’Escola de Trail Kames Kids del Centre Excursionista de Terrassa ha esdevingut com un dels més actius de Catalunya. Compta amb  una cinquantena de nens/es i un bon grapat de professionals per a formar-los amb els valors i el respecte vers la natura i l’esport de muntanya.

NOM: Kames Kids

LOCALITAT: Terrassa (Vallès Occidental)

PUNT DE TROBADA: Viladecavalls (Vallès Occidental)

WEB: http://ce-terrassa.cat/kameskids/

EDATS ESCOLA ESPORTIVA: Entre 5 i 16 anys

DIES ENTRENAMENT i FUNCIONAMENT:

1.Lleure i Esport

Dijous de 17:15 a 18:30

Tenim uns 30 nens entre 5 i 12 anys, dividits en 3 grups segons edat i nivell. 4 monitors

Objectiu: acostar als més petits de casa a l’entorn natural a través de la pràctica esportiva, del joc i del lleure.

2.Tecnificació

Dimarts i dijous de 18:15 a 19:30

Tenim uns 16 joves entre 10 i 16 anys, dividits en 2 grups segons nivell. 3 monitors

Objectiu: acompanyar als joves interessats en la pràctica del trailrunning a través d’exercici físic específic encarat al món de la competició o a un nivell avançat.

OBJECTIUS: Garantir diversió a partir de l’esport i el lleure, transmetre  la tècnica de córrer per muntanya als més joves, ajudar a descobrir l’entorn i les disciplines vinculades amb el trail, increment progressiu de la participació en curses i interacció permanent amb la societat a través de l’esport.

ACTIVITATS: L’activitat es realitza al poble de Viladecavalls on es reuneixen els requisits necessaris per a fer-la atractiva (proximitat a l’entorn natural, diversitat de camins i indrets, instal·lacions urbanes, facilitats per part de l’administració local).

Cada temporada plantegem 4 o 5 curses de referència, que són optatives en quan a participació. La distància varia entre els 1’5-2 km els més petits i els 10-12 km els més grans.

També organitzem el Cross familiar per relleus a Viladecavalls el mes de novembre. El passat 2018 vam tenir una participació de 182 participants.

A part de la pràctica purament del trailrunning, es fan exercicis d’orientació, acostament al canicross, interacció amb atletes d’elit, gimcanes, i altres activitats paral·leles.