Després de tres dies corrent per la Costa Brava, els corredors van arribar diumenge a Porbou per completar el recorregut que els ha portat pels racons més bonics de la Costa Brava, a través del sender mediterrani GR92 i el Camí de Ronda.

Els participants van partir de Blanes divendres i, en un format de tres etapes, van cercar les platges de Portbou tot recorrent platges de sorra fina, cales d’aigua de blau turquesa, imponents fars i pobles pescadors, travessant dos parcs naturals com el del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, i el del Cap de Creus.

La modalitat de 125km ha tingut un resultat final molt igualat, resultant-ne guanyador Gerard Martínez amb 13h23’ i només 3’ de marge amb el segon classificat, Guillem Busquets amb 13h26’. El podi l’ha completat Filip Claes amb 14h50’. En categoria femenina la guanyadora ha estat Marianne Rhode amb 16h31’, segona Tadea Fian amb 17h36’ i en tercera posició Karin van der Giessen amb 20h52’.

La modalitat de 85km ha estat dominada d’inici a fi per Carlos Antonio Lopez Rodriguez amb 9h39’, la segona posició se l’ha emportat Carlos Casquet amb 9h43’ i la tercera posició ha anat canviant de mans els tres dies fins que finalment se l’ha endut Cristhian Acevedo amb 10h06’. En categoria femenina la primera classificada ha estat també la tercera absoluta en la classificació final de la cursa, la danesa Amelie Waerum Hauge amb 10h06’. A no gaire distància ha finalitzat Amy Streeter amb 10h31’ i la tercera posició ha estat per Sessel Elmstrom amb 10h48’.

RESULTATS CBSR 2021

La Costa Brava Stage Run és una cursa que permet recórrer tota la Costa Brava de Sud a Nord i en la que els vincles entre corredors i voluntaris fan que l’experiència sigui molt emocional com ho demostren les imatges viscudes a l’arribada a Portbou. L’organització anunciarà en breu les dates de la propera edició que tindrà lloc en només 6 mesos, ja que tornarà a la seva època original, al mes d’abril.

Foto portada: Lluís Toll