Marta Molist suma una nova victòria en el millor any de la seva carrera esportiva. Recent campiona d’Espanya d’Ultratrail a Tenerife (71km), bronze en el passat campionat del món d’ Skyrunning i guanyadora dels 100km de la CCC, la catalana s’ha fet amb la primera posició de la MiM de Penyagolosa Trails 2021.

Les mirades estaven posades en Marta Molist, Gemma Arenas i Eva Mesado, les tres corredores que s’han alçat amb el triomf en la MiM de Penyagolosa Trails 2021. Però la victòria ha estat per a Marta Molist, que després d’aconseguir el triomf en un temps de 6:28:04, suma un èxit més al seu palmarès esportiu. La catalana venia amb ganes de vèncer i ho va aconseguir, després d’una lluita aferrissada amb Gemma Arenas, que ha entrat segona en la meta amb un temps de 6:37:54. Durant el transcurs de la cursa totes dues han lluitat pel lideratge, sent Gemma el cap de cursa en la primera meitat del recorregut, mentre que la Marta s’ha imposat a partir del seu pas per Les Useres (31,5km) dominant la segona meitat de la cursa i obtenint finalment la victòria. Per la seva banda, Eva Mesado ha completat el pòdium en un temps de 6:56:37, aconseguint una tercera posició que ha mantingut al llarg dels 60km de la Marató i Mitja.

Després d’una disputada competició, finalment ha estat Miguel Caballero el primer en creuar la línia de meta de la MiM en un temps de 5:34:16. Caballero, que havia entrat líder a Xodos (50,1km), ha lluitat per la victòria fins a l’últim moment amb José Ángel Fernández que ha creuat la línia de meta en segona posició i en un temps de 5:41:13. Finalment, ha estat el català Abel Carretero qui, en un temps de 5:45:29 ha aconseguit la tercera posició.

Carretero, que ja va donar mostres del seu nivell a la CCC del Montblanc on va quedar vuitè, confirma la seva plena recuperació després de la lesió de principi de temporada.

Fotos: Penyagolosa Trails