La jove corredora del Mountain Running Team de La Sportiva és actualment una promesa del trail d’un potencial enorme. Campiona d’Espanya de KV i de curses per muntanya, recent campiona d’Espanya de Trail de la RFEA i podis en proves tan emblemàtiques com Sky Pirineu (3a) o Zegama (4a) és la carta de presentació d’una esportista que s’ha convertit en una figura emergent, no només pel seu impressionant palmarès, sinó també per la manera com encara els entrenaments i la preparació física i mental: tenint en compte que va començar a córrer per la muntanya fa només cinc anys, com s’ho ha fet per aconseguir un èxit tan meteòric?

Precisament aquesta és la pregunta que ha volgut respondre La Sportiva al nou curtmetratge que ha realitzat sobre l’atleta catalana, en col·laboració amb Artic Outdoor i el seleccionador català de Curses per Muntanya, Pere Rullán.

En aquest film, Gisela Carrión ens explica les claus que li han permès arribar on està: una formació tècnica específica, molt esforç, tenacitat i dedicació i, sobretot, una especial atenció als petits detalls. I és que, segons la corredora, l’equilibri entre entrenament i descans, unes pautes ben definides de nutrició i una dieta estable i personalitzada són peces fonamentals de la seva preparació com a atleta, no només per ajudar-la a estar més en forma sinó també per cuidar el seu cos i reduir l’estrès a què és sotmès durant els entrenaments i les competicions. Així, a la llarga, espera poder competir durant molts anys més, i seguir gaudint del que tant li agrada sense importar la seva edat.

El curtmetratge, que porta per títol “Gisela Carrión, la nova era del trail”, ha estat emès a Teledeporte i Esport3, i es pot visionar al Instagram de La Sportiva Spain.

Foto portada: Territorio Trail Media