Íngrid Ruiz s’imposa el KV Roquetes i es sitúa líder de la Copa d’Espanya

1318

El passat dissabte 1 de juny es va celebrar a Roquetes la desena edició del Km Vertical que ascendeix el cim del Caro (1442m) i que enguany forma part de la copa d’Espanya de km vertical 2019.

Amb un nou traçat diferent als anteriors anys on en 5,5km s’ascendien 1150m de desnivell positiu. Aquest nou traçat 100% per corriol, feia que en els primers quilòmetres s’ascendís una bona part del desnivell quedant la segona part de la prova mes ràpida.

La calor i el bon temps va ser protagonista, on la bona hidratació havia de ser bàsica per tal de poder completar amb garanties el recorregut.

La sortida dels corredors era en format cronoescalada individual separats cada 30 segons. Els quasi 180 inscrits van estar sortint de forma esglaonada deixant els favorits a la victòria a les últimes sortides per donar mes emoció.

3a. Albert Ferrer Camañes (Selección de Aragón) 57’03’’

Aquests resultats fan que surtin com a líders de la copa d’Espanya Íngrid Ruiz (FEEC-Catalunya) i Mikel Benzua (FNDME-Navarra).

Al finalitzar la prova ja de manera relaxada i després d’un bon avituallament al cim, els participants van poder gaudir d’unes vistes espectaculars del tot el delta de l’Ebre entre altres.

Aquesta prova organitzada pel Trail Roquetes és un exemple on la voluntat, ganes i empenta de la organització fa que es pugui dur a terme any rere any aquesta gran cursa amb perfecte sincronització. Tot aquest esforç de la organització fa que el resultat sigui un onze sobre deu.

La cursa te el centre neuràlgic al pavello esportiu de les Roquetes, on des d’allà es celebra la fira del corredor haven’t-hi servei de massatges després de la prova, les dutxes, el servei de bar, les taules per poder dinar i sopar, els podis, la botiga del merchandising, curses pels mes petits, etc.
Afegir que la bossa del corredor aquest any ha estat espectacular fent que els inscrits a la cursa apart de la samarreta, de dinar i sopar, marxessin amb una bossa farçida de regals.

La següent prova de la copa d’Espanya serà el proper 1 de juliol a Sierra Nevada.

Texte: Pere Marsé | Fotos © Ebre Actiu