Komoot ha anunciat l’arribada d’una nova funció capdavantera al sector outdoor: “Enviar a dispositiu”. Es tracta d’un botó que permet enviar a dispositius Garmin una Ruta des de Komoot per començar a navegar immediatament. Ja està disponible en rellotges i ciclocomputadors Garmin compatibles amb l’app de Komoot a Connect IQ™, que es pot descarregar des de Garmin Connect IQ™ Store.

La funció “Enviar a dispositiu”

És igual si és un entrenament curt després de la feina, una caminada de diversos dies o una sortida amb amics amb bicicleta; els usuaris que utilitzin un dispositiu Garmin per navegar durant les seves sortides a l’aire lliure, ja no hauran de lliscar amb el dit una vegada i una altra per la llista de Rutes fins trobar la que busquen. Només heu de seleccionar la Ruta a l’app o el lloc web de komoot i fer clic a “Enviar a dispositiu”. En obrir komoot des de l’app Connect IQ™ al rellotge o al ciclecomputador, veureu la Ruta i podreu iniciar la navegació.

Explica Rob Hermans, cap de producte de Komoot:

“Continuem treballant en el nostre objectiu d’ajudar tothom a explorar a l’aire lliure. Per fer-ho, dediquem una enorme quantitat de recursos a investigar i escoltar el que diu la comunitat outdoor. És cert que navegar les Rutes de komoot a dispositius Garmin era un procés que implicava diversos passos. Ara, amb la nova funció “Enviar a dispositiu” i l’app de komoot a Connect IQ™, els usuaris poden sincronitzar les Rutes més fàcilment i gaudir d’una navegació més fluida.”

Per gaudir de la millor experiència possible amb l’app de komoot a Connect IQ™, es recomana utilitzar la versió 3.6.4 o posterior.

Canvis a la Ruta sobre la marxa

Els qui facin servir un rellotge intel·ligent Garmin compatible amb la interfície de navegació de Komoot també poden actualitzar les Rutes sobre la marxa. És possible modificar i actualitzar un itinerari o directament canviar la Ruta a mitja sortida sense reiniciar res. Aquesta eina és molt útil per incloure desviaments improvisats o afegir punts d’interès en el recorregut.

Com funciona “Enviar al dispositiu”?

Primer, cal descarregar l’app de Komoot a Connect IQ™ al dispositiu des de l’app de Garmin Connect IQ™ Store o des de la botiga en línia Connect IQ™.

Enviar una Ruta a un dispositiu Garmin

  • Obrir la Ruta que es vol enviar al Garmin des de l’app mòbil o el lloc web de Komoot
  • Tocar el botó “Enviar a dispositiu”
  • Seleccionar “Garmin”
  • Obrir l’app de Komoot a Connect IQ™ al dispositiu Garmin Tocar “Obrir”

Actualitzar una Ruta en plena navegació en rellotges Garmin

  • Modificar la Ruta, o triar-ne una de nova, des de l’app o el lloc web de Komoot
  • Tocar el botó “Enviar a dispositiu”
  • Seleccionar “Garmin”
  • Obrir l’app de komoot al Connect IQ™ al dispositiu Garmin Apareixerà el missatge “Ruta rebuda. Actualitzar navegació?” Tocar “Actualitzar”.

*Cal tenir connexió a internet per enviar Rutes a un dispositiu Garmin

L’app de Komoot a Connect IQ™

L’app de Komoot a Connect IQ™, que es pot descarregar des de l’app de Garmin Connect IQ™ Store o des de la botiga online Connect IQ™, permet connectar els comptes de Komoot i Garmin per gaudir d’una planificació i navegació més fluides a els dispositius Garmin.

Un cop establerta la connexió, les Rutes es poden planificar a l’app o des de la pàgina web de Komoot i sincronitzar-les amb els dispositius Garmin. I quan arribi l’hora de sortir a explorar, només cal iniciar la navegació al rellotge o ciclocomputador Garmin. A més de mostrar indicacions pas a pas, es pot accedir a informació útil com el perfil d’elevació o el temps i la distància restants, tot gràcies a l’app de komoot a Connect IQ™.

Segons Ben Thompson, director de desenvolupament de negoci de komoot:

“Quan es tracta de dispositius GPS, la facilitat d’ús és un aspecte clau. Com a part de la nostra col·laboració amb Garmin, sempre ha estat una prioritat oferir als usuaris de Komoot la millor experiència de navegació possible als dispositius de la marca. També volíem que Komoot fos l’app per a Garmin amb el procés de sincronització més senzill. D’aquesta manera, els usuaris passen menys temps trastejant amb els diferents dispositius i més explorant a l’aire lliure.”

Prova la nova funció “Enviar a dispositiu” al teu Garmin i treu-li més partit a les teves aventures.

Encara no tens instal·lada l’app de Komoot a Connect IQ™? Descarrega-te-la des de l’app de Garmin Connect IQ™ Store.

També et pot interessar:

Komoot: l’aplicació TOP per a planificar rutes a l’aire lliure