Després de l’aturada per culpa de la pandèmia, la Cadaqués Trail Experience torna amb més força que mai i amb ganes de repetir l’èxit de 2019.

El bucòlic poble de l’Alt Empordà, una de les meravelles del nostre país, tornarà a ser l’epicentre d’un esdeveniment que va reunir fins a 650 corredors en la seva primera edició.

Aquesta segona edició presentarà fins a dues modalitats:

El Gran Trail Cadaqués, de 27km i D+740m, visitarà raconades com el far de Cala Nans, cala de Sa Sabolla, muntanya del Pení, puig de Sa Cruïlla, muntanya Negra, Portlligat, mentre que el camí de Ronda farà la resta ensenyant-nos penya-segats, platges i cales de gran bellesa.

El Trail Portlligat, de 12km i D+430m, està dissenyada per aquells que vulguin córrer ràpid sense perdre l’oportuntitat de gaudir del seu entorn. Tocarà sostre a puig dels Bufadors (431m) que servirà com a autèntica talaia on gaudir d’unes vistes extraordinàries de tota la comarca, el Pirineu més pròxim i de tot el Parc Natural del cap de Creus.

L’ organització ha rebut el segell Petjada Verda, que la certifica com a cursa sostenible i respectuosa amb l’espai natural. Entre les mesures medioambientals, es donarà un got plegable ultralleuger gratuïtament a tots els corredors i les cintes de marcatge seran compostables.

Inscripcions

Es podran fer les inscripcions AQUÍ fins al 31 de març. El preu de la inscripció és de 27 euros per a la 27k i 15 euros per a la 12k. El preu no inclou l’assegurança temporal (+3 euros).