La Polärtic de Vall de Núria ha estat la prova escollida per acollir el Campionat d’Europa de Snowrunning 2020. L’esdeveniment, que es celebrarà el proper 14 de març, també serà la seu del segon Campionat de Catalunya de l’especialitat, que repeteix el mateix escenari d’ aquest 2019 on Mesi Arcos i David Prades es van proclamar campions.

La Polärtic comptarà amb tres modalitats de cursa a escollir: 12 i 6 quilòmetres i un Canicross per a qui vulgui córrer amb el seu gos. A més, s’organitzarà uns circuits més curts al voltant del llac del Santuari per als més menuts, dins el marc de la Catalonia Kids Cup.

La modalitat de snowrunning és una disciplina de curses per muntanya sobre neu relativament nova que ha anat incorporant-se mica en mica al nostre país per omplir, junt amb les competicions de raquetes de neu, el buit que deixa el calendari en l’època hivernal. De moment, només existeix una altra prova a Catalunya d’aquestes característiques: la Beret-Montgarri, a la Val d’Aran, que serà prova puntuable per a la Copa d’Espanya de Snowrunning 2020.

Foto portada ©Lluis Gal·lí


També et pot interessar: