La prèvia de UTTGN 2023

La Ultra Trail de Tarragona celebrarà aquest cap de setmana la seva setena edició amb tres distàncies per a tot tipus de corredors

733

La Ultra Trail Tarragona (UTTGN) celebrarà la seva setena edició els propers 11 i 12 de març de 2023. L’ esdeveniment, organitzat pel Club Tennis Tarragona, tornarà a mostrar el ric entorn i patrimoni tarragoní amb la finalitat de que tothom pugui gaudir de la festa del trailrunning.

El programa arrencarà la matinal de dissabte, amb la disputa de la Marató VIA AUGUSTA, que s’allarga fins els 45 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 1.034 metres, amagant un recorregut força trencacames. Visitarà pobles de la comarca com El Catllar i Vilabella, coronarà cims tant característics com el Sant Simplici (113m), travessarà platges de sorra fina com la Platja Llarga i visitarà llocs amb encant com el pantà de Gaià i la Cova dels Vergerars.

Entre els corredors més destacats trobem a Covi Robles, Katherine Jane Chaplin, Marta Paulino, Cristina Talarn o Lois Burgués en l’apartat femení, mentre que en homes destaquem a Aitor Tomàs, Albert Giné i Oriol Ferré.

Diumenge, el programa seguirà amb la Mitja Marató CALA ROMANA, de 21km i 496m positius, i la TARRACO TRAIL, de 10km i un desnivell positiu de 249m.

La Mini UTTGN i UTTGN Genuine, novetats

Enguany veurà la llum a la primera edició d’aquestes dues modalitats: la Mini UTTGN anirà destinada als més joves de la casa, amb distàncies per a les categories sub16, sub14 i sub12, limitada a 20 dorsals per categoria. La UTTGN Genuine vol convertir-se en una modalitat integrant per als joves amb discapacitat.