La Runprimer 360 estrena la Copa Osoning amb 300 corredors

384

La Runprimer 360 Trail de Senglars donarà el tret de sortida, aquest proper diumenge, de la Copa Osoning Trail Run 2024. Una competició que compta amb algunes de les curses més emblemàtiques de Catalunya i s’ha consolidat dins la comarca amb més de 7.000 corredors.

Santa Eulàlia de Riuprimer serà l’epicentre d’un esdeveniment que reunirà 300 corredors disposats a gaudir dels circuits corriolers, trialers i senglaners que envolten la vila. I, si el temps no falla, també estaran ben enfagats perquè l’espectacle sigui ‘carnavalesc’. Els atletes coronaran els dos cims emblemàtics de la zona com són La Creu de La Miranda (833m) i la coneguda ermita de Sant Sebastià (770m), on podran gaudir d’unes vistes panoràmiques espectaculars de la Plana de Vic, el Cabrerès i el massís del Monseny.

Per aquesta edició també s’hi incorporarà al programa una caminada popular, la “Bocí de Garrí”, de 9 quilòmetres per tots aquells que sense ànim competitiu, vulguin i puguin gaudir del recorregut d’una forma més pausada.

Favorits

En quan a la mitja marató, Anna Pujol defensarà la victòria aconseguida en l’edició passada davant Neus Guinovart, Laia Andreu o Miriam Moreno, mentre que la lluita per la victòria masculina estaran Ernest Mercader, Cesko Compte, Xavi Prims i Adrià Matas entre els més destacats.

Entre els corredors de la modalitat més curta trobarem noms com l’actual campió de la Copa Osoning en trail curt, Xavi Relats, que se les veurà amb Fabi Subirana i Guiu Cors entre d’altres. D’altra banda, Mireia Lüscher, segona l’edició passada, buscarà la victòria davant Jana Aguilar, Laia Aguilar i Eva Capa.