La «Travessa Pas de la Casa» puntuable per a la Copa d’Andorra de curses de muntanya

La prova andorrana celebrarà la seva segona edició el proper 13 d'agost amb tres modalitats de cursa

808

Després d’una exitosa primera edició, la Travessa Pas de la Casa torna el proper 13 d’agost per consolidar el projecte i, a la vegada, promoure les muntanyes d’aquesta zona d’Andorra a través dels seus senders i camins d’alta muntanya. Enguany serà puntuable per a la Copa d’Andorra de curses de muntanya.

L’esdeveniment, organitzat per l’empresa Pas de l’Esport, tornarà a comptar amb tres traçats diferents, cadascun adaptat a cada tipus de corredor. El punt de sortida i d’arribada per tots els corredors es situarà a la plataforma per sobre de les taquilles de Grandvalira al Pas de la Casa.

La cursa “Antenes”, de 10km i 610m de desnivell positiu, amaga un recorregut dinàmic i desafiador amb pujades perllongades, descens tècnic i zones rodadores. Mostrarà l’entorn de l’estació d’esquí de Pas de la Casa com el Port d’Envalira, el coll Blanc, el Clot i Estany de les Abelletes, tocant sostre a 2.566m d’altitud.

La modalitat “Directa”, de 6,3km i 505m de desnivell positiu, fa honor al seu nom amb un ascens inicial fins al capdamunt de la pista “Directa”, visitant l’estany de les Abelletes en el seu retorn a meta.

La modalitat “Estany”, de 3km i 155m de desnivell positiu, farà un ascens i descens fins al preciós estany de les Abelletes. Ideal per a persones amb un mínim d’experiència en sortides a la muntanya i que vulguin realitzar un recorregut curt i en família.

Inscripcions

Es podran fer les inscripcions a través del seu web oficial fins el 7 d’agost. El preu de la inscripció és de 25 euros per a la llarga i de 20 euros per a la mitja i curta. El pack d’inscripció inclou assegurança, samarreta, obsequis col·laboradors, medalla finisher, avituallaments durant la cursa i dinar post cursa.