Komoot va estrenar tot just fa un any a Espanya el Discover Feed, amb un resultat força satisfactori. Els usuaris de komoot poden buscar més de 1.000 rutes per tot Espanya als seus Discover Feeds a komoot de forma gratuïta. Les recomanacions de rutes és una funció gratuïta que permet als usuaris filtrar les rutes en komoot per tipus d’esport, durada i dificultat. Aquesta funció elimina la necessitat de planificar una ruta des de zero i inspira els usuaris amb rutes amb qualitat en contingut des de la porta de casa, a punt per ser explorades.

Fins ara, la comunitat d’usuaris de Komoot residents a Espanya utilitzava els mapes interactius de komoot com a principal font d’informació per planificar i navegar per les rutes amb bicicleta i trail. Ara, els usuaris poden buscar milers de recorreguts per tot Espanya al Discover Feed, de forma gratuïta.

Recomanacions de rutes, Tour Recommendations, és una funció gratuïta, que també permet als usuaris filtrar els recorreguts en komoot per tipus d’esport, durada i dificultat. Les Tour Recommendations de komoot són el resultat d’una tecnologia intel·ligent que analitza les rutes més populars i els punts destacats de la comunitat de komoot. Els Highlights són consells i recomanacions afegits al mapa de komoot per experts locals per ajudar els altres a planificar les seves aventures.

Komoot compara una àmplia gamma de factors, com el tipus de camí o de superfície de la carretera, els tipus d’activitat, els punts destacats rellevants i fins i tot les imatges d’alta qualitat, per crear recomanacions de rutes que fan que l’exploració sigui encara més rellevant i convenient.

«La funció de Tours Recommendations ja és molt popular a les nostres comunitats de parla alemanya i anglesa i estem molt contents d’estrenar això a Espanya, on hem vist un enorme creixement en termes de contingut d’alta qualitat. La qualitat de les nostres recomanacions de rutes és el resultat directe d’una comunitat entusiasta i activa d’exploradors i aventurers a komoot – com més en tenim, millor serà el contingut!» Jonas Spengler, cofundador de komoot.

Fes una ullada a aquests exemples de col·leccions a Espanya recopilades amb detall:

Les recomanacions de Komoot es basen en la ubicació, de manera que quan s’utilitzen les aplicacions mòbils de komoot (Android o iOS) per explorar les recomanacions de rutes, komoot ajusta automàticament els resultats per començar a la ubicació actual dels usuaris. Això fa que l’exploració local sigui encara més eficient.

Les recomanacions de tours en altres àrees poden ser explorades allunyant el zoom o buscant en un lloc específic, es presenten en una llista amb les rutes de més qualitat classificades a la part superior.

Consulta Rutes recomanades i coneix-ne més sobre com funcionen aquí.

També et pot interessar: