Prop de 400 corredors disputaran el proper cap de setmana alguna de les quatre proves que conformen la Trepitja Garrotxa, organitzada pel Centre Excursionista d’Olot, i que recorre els indrets més emblemàtics de l’Alta Garrotxa. Un esdeveniment solidari que destinarà tots els beneficis a la Fundació Albert Bosch, en la lluita per les malalties infantils.

L’Ultra Trail Trepitja Garrotxa ha vist escurçat el seu recorregut en uns 25 quilòmetres respecte les quatre primeres edicions, reduint-se fins als 84 quilòmetres i un desnivell positiu de 4.750 metres. Amb sortida i arribada a la població d’Oix (Garrotxa), evitarà el pas per Sales de Llierca, Beuda, Mare de Deu del Mont i Lliurona, però continuarà passant per raconades tant espectaculars com el Puig Ou, el Puig de les Bruixes, el Comanegra, Sant Aniol d’Aguja, Beget i Talaixà.

A més, serà la cursa decisiva per coronar els campions de la 7a Copa Catalana de Curses d’Ultraresistència de la FEEC que, hores d’ara, encapçalen David Harrison (Club Patxanguerus d’Alforja) i Núria Codina (Club Esp. Pedala.cat Balaguer). Entre els corredors més destacats trobem a Adrià Matas, Robert Masó, Jordi Casadellà, Francesc Martin, Jesús Fraile, Laura Boix i Montse Sisteré. L’actual campió de l’Ultra-Trail World Tour, Pau Capell, finalment serà baixa per lesió.

El programa de la Trepitja Garrotxa inclou també tres curses de 53, 23 i 13 quilòmetres.

Foto portada ©Guillem Casanova Photography