La Ultra Trail Tarragona 2023 ja escalfa motors

L' esdeveniment tarragoní se celebrarà els propers 11 i 12 de març

1390

La Ultra Trail Tarragona (UTTGN) celebrarà la seva setena edició els propers 11 i 12 de març de 2023. L’ esdeveniment, organitzat pel Club Tennis Tarragona, tornarà a mostrar el ric entorn i patrimoni tarragoní amb la finalitat de que tothom pugui gaudir de la festa del trailrunning.

Amb sortida i arribada des del mateix Club, l’organització oferirà fins a tres recorreguts per aquesta edició:

La Marató VIA AUGUSTA, s’allarga fins els 45 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.034 metres, amagant un recorregut força trencacames que us farà suar de valent. Visitarà pobles de la comarca com El Catllar i Vilabella, coronarà cims tant característics com el Sant Simplici (113m), travessarà platges de sorra fina com la Platja Llarga i visitarà llocs amb encant com el pantà de Gaià i la Cova dels Vergerars.

El circuit de la Mitja Marató CALA ROMANA, de 21km i 496m positius, coincidirà amb el primer bucle de la Marató fins a El Catllar i retornarà per Els Boscos de Tarragona i Cala Romana. Mentre que la TARRACO TRAIL, de 10km i un desnivell positiu de 249m, està dissenyada especialment per a aquells que vulguin anar a una velocitat força alta en un circuit farcit de pistes i camins.

La Mini UTTGN i UTTGN Genuine, novetats

Enguany veurà la llum a la primera edició d’aquestes dues modalitats: la Mini UTTGN anirà destinada als més joves de la casa, amb distàncies per a les categories sub16, sub14 i sub12, limitada a 20 dorsals per categoria. La UTTGN Genuine vol convertir-se en una modalitat integrant per als joves amb discapacitat.

Inscripcions

Es podran fer les inscripcions AQUÍ fins el 27 de febrer de 2023. El preu és de 60€ per a la Marató, 35€ per a la Mitja Marató i 25€ per la 10K (no inclou assegurança). La inscripció inclou un Welcome Pack amb productes varis (peça de roba, fruita, got commemoratiu, beguda i barreta energètica), medalla finisher, avituallaments en cursa i servei mèdic.