Pau Capell torna als seus orígens i participarà a l’Ultra Trail Barcelona

La presència del corredor català suposa un al·licient més per a aquesta prova que torna al Garraf, el seu escenari original, el 18 de març

546

Pau Capell es prepara per a una nova i interessant temporada d’ultratrail, i l’Ultra Trail Barcelona serà un dels primers reptes del 2023.

Segons les seves pròpies paraules: “Em fa especial il·lusió córrer de nou al Garraf, a prop de casa, on he passat tantes hores entrenant des dels meus inicis com a corredor de muntanya. Al repte propi de la competició, córrer a casa afegeix un valor sentimental molt especial i a més m’ajudarà en la posada a punt per a la resta de la temporada”. El corredor català tornarà a participar a la UTBCN, on el 2014 va obtenir un dels seus primers triomfs quan va irrompre a l’elit amb una victòria a la distància Marathon.

La presència d’un atleta del palmarès de Pau Capell (doble guanyador de l’ULTRA TRAIL WORLD el 2019 i el 2021, i de l’ULTRA TRAIL del MONTBLANC del 2019) suposa un al·licient més per a aquesta prova que torna al Garraf, el seu escenari original, i assegura també un bon nivell esportiu que se suma als atractius que li són propis: el paisatge variat, les vistes al mar i un terreny exigent.

UTBCN 2023: Quatre curses per muntanya

La propera edició comptarà amb quatre modalitats de cursa, amb sortida i arribada al castell de Castelldefels: Ultra (63km D+2.529m), Marathon (43km D+1.628m), Half Marathon (23km D+888m), Speed Trail (11km D+328m).

La Ultra Trail Barcelona recorrerà els llocs més emblemàtics del Parc Natural del Garraf i les muntanyes de l’Ordal, assolint alguns dels seus cims més característics com la Morella (594m), el Puig de Saida (620m), la Penya del Moro (467m), el Castell d’Eramprunyà, el Puig de les Agulles (551m) i el Turó del Fanxó (279m).

Inscripcions

Es podran fer les inscripcions AQUÍ fins el 15 de març de 2023. El preu de la inscripció és de 81€ per a la Ultra, 65€ per la Marató, 35€ per a la Half Marathon i 25€ per a la Speed Trail.


També et pot interessar: