Laika Virtual Race: La cursa virtual pel cap de setmana de les eleccions

1101

L’empresa d’activitats outdoor Klassmark, proposa viure una cap de setmana d’eleccions on l’esport sigui realment la notícia. El 13 i el 14 de febrer arriba la Laika Virtual Race, una cursa virtual on podràs córrer des de qualsevol indret del món.

Quina distància puc córrer? Podràs escollir qualsevol de les distàncies proposades de 5K, 10K i 21K. Tu tries el recorregut. Això sí, caldrà que sigui pla. Si el desnivell negatiu total supera al positiu, la organització invalidarà el temps i desqualificarà al participant.

Com puc apuntar-me? Tan sols necessites realitzar la teva inscripció gratuita a través del web oficial de la cursa, descarregar-te l’APP “Rock the Sport Virtual” i sortir a córrer. Hi haurà classificació instantània per edats i categories, tant masculí com femení.

Quantes vegades puc participar? Podràs fer tantes proves com vulguis a mode entrenament abans de la data de l’esdeveniment. En la cursa oficial tan sols hi podràs participar una vegada entre dissabte 13 de febrer a les 00:01 h fins diumenge 14 de febrer a les 18:00 h.

Més informació en aquest enllaç.