Més de cinc-cents corredors es reuniran dissabte a la localitat barcelonina de Vallgorguina (Vallès Oriental) per inaugurar la temporada de curses d’ultra resistència a Catalunya

La cinquena edició de l’Ultra Trail Montnegre Corredor tornarà a oferir tres recorreguts per conèixer els llocs més emblemàtics del Parc Natural de Montnegre i el Corredor, situat a la serralada prelitoral, com Olzinelles, Santa María i Sant Martí del Montnegre, Hortsavinyà o el santuari del Corredor.

La gran novetat d’aquest any la trobarem en la modalitat més llarga, que  tornarà a arribar al centenar de quilòmetres com fa dues edicions, mantenint el desnivell positiu en 3.453m. Una cursa que comptarà amb la presència de Míriam Moreno, guanyadora en els últimes dues edicions, així com de Miguel Ángel González, guanyador de la primera edició. Jordi Delgado, Gorka Leal, Nil Gaja, Mònica Guilera i Carolina Guillén seran altres atletes destacats en la modalitat Ultra.

La Half, de 47,5 quilòmetres i 1616m de desnivell positiu, partirà d’Arenys de Munt (Maresme) a tres quarts de deu del matí i realitzarà la segona part del recorregut més llarg. Una modalitat que presentarà en la línia de sortida a corredors de nivell i autèntics especialistes de la distància com Aitor Leal, Adrià Prat, Isaac Riera, Maria Luisa Ruiz i Joan Salamaña entre els favorits a la victòria.

Dosrius (Maresme) donarà l’última sortida de la jornada, a les onze del matí, de la modalitat Trail. Poc més de 24 quilòmetres i un desnivell positiu de 825m posaran a prova els corredors més explosius.

Notícies relacionades: