Neix la Canillo Trail Races: descobrint el cor d’Andorra

El nou esdeveniment andorrà es realitzarà durant el cap de setmana del 28 i 29 d'agost

1590

De la mà de l’empresa 7 Sports (Xtrail Marathon Cup, etc), el Comú de la Parròquia de Canillo i amb la col·laboració de Soldeu Esquí Club, neix la Canillo Trail Races per mostrar l’entorn espectacular d’aquesta Parròquia situada al cor del Principat. La Canillo Trail Races se celebrarà els propers 28 i 29 d’agost i serà prova puntuable per a la Copa d’Andorra de curses de muntanya d’aquest 2021.

L’esdeveniment es realitzarà en un format de dues etapes i amb tres modalitats:

L’ Ultra sumarà 70km i 4.000m de desnivell positiu repartits en dues etapes: S’iniciarà dissabte amb una exigent i tècnica marató de muntanya de 42km i D+2700m, endintsant-vos a les valls de Montaup i del Riu i passant per llocs emblemàtics com Siscaró, Cabana Sorda i el Pas de les vaques, tocant sostre per damunt dels 2.500m d’alçada. Diumenge tocarà el torn a un recorregut de 25km i D+1500m, menys tècnic i més ràpid que el dia anterior, permetent-nos gaudir de la verdor dels prats alpins en els punts més alts.

La Gran Marató acumularà un total de 50km i 2.600m de desnivell positiu. Dissabte es disputarà una cursa per muntanya de 22km i D+1100m, que visitarà les espectaculars valls de Montaup i del Riu fins cercar el refugi del Riu, iniciant el tram més tècnic del dia que ens enlairarà per sobre dels 2.500m. Un cop assolit el punt més alt del recorregut s’atansarà a Coms de Jan i tornarà progressivament fins a Canillo. Diumenge es combinarà amb la trail de 25km i D+1500m.

La modalitat Trail combinarà la cursa de 22km i D+1100m de dissabte i un recorregut menys tècnic per a diumenge de 14km i D+850m però amb ritmes més alts de cursa que el dia anterior.

Ja podeu realitzar la vostra inscripció a través del següent enllaç.