NNormal llança Kboix, la seva sabata més innovadora

Més que un producte, un concepte que busca canviar les regles del joc en la indústria del trail running. NNormal convida a 150 persones a formar part de la Kboix Experience, un grup que tindrà l'oportunitat de provar el seu últim prototip.

457

NNormal, la marca d’equipament esportiu fundada per Kilian Jornet i Camper el 2022, acaba de llançar el model Kboix. Es tracta d’una sabatilla modular, el disseny de la qual comprèn tres plantilles intercanviables, de manera que cada persona pot triar quina plantilla utilitzar per a cada tipus d’aventura.

Cada una d’aquestes tres soles ha estat dissenyada per a diferents terrenys, diferents densitats i diferents tipus de cos. Tot això, amb l’objectiu de desenvolupar una sabatilla que no només té un cicle de vida més llarg, sinó que a més ofereix la possibilitat d’adaptar-se a les necessitats de cada persona, a terrenys variables i a tot tipus de condicions.

Aquest és, així, un pas endavant en el compromís de NNormal de dissenyar productes duradors i versàtils, que a més s’adaptin a l’evolució de cada individu i li ofereixin les eines perquè la seva sabatilla tingui un cicle de vida més prolongat. L’objectiu és, sens dubte, canviar les regles del joc i qüestionar l’estatus quo de la indústria, així com el comportament del consumidor.

Fits all, lasts forever

En un món en què els hàbits de consum semblen estar preestablerts, Kilian Jornet somiava des de fa temps en canviar les regles del joc. El seu somni no era un producte en si mateix, sinó un concepte revolucionari que ajudés els usuaris a qüestionar com entenen la indústria de les sabatilles de trail running i la sostenibilitat.

Kboix no és només una sabatilla, sinó que neix com una filosofia o una visió. És per això que ha estat dissenyada amb tres plantilles intercanviables que s’adapten a diversos terrenys i tipus de cossos, apel·lant a la sostenibilitat a través de la durabilitat.

Aquest concepte de sabatilla multiactivitat va molt més enllà que les sabatilles tradicionals de trail running i està pensat per a consumidors conscients i usuaris que aprecien la durabilitat i la resistència del calçat que utilitzen a les seves activitats a l’aire lliure.

A més, Kboix entén la importància de la individualitat en ser una sabatilla que s’adapta a les necessitats i desitjos específics de cada persona. La seva versatilitat permet gaudir de la comoditat al llarg de quilòmetres i quilòmetres, ja sigui corrent, fent senderisme o simplement explorant.

Kboix desafia sens dubte les normes convencionals de la indústria del trail running i el comportament dels consumidors. Aquesta sabatilla va més enllà d’un producte, ja que busca reimaginar les possibilitats i ampliar els límits del que significa sostenibilitat a la indústria del calçat.

Kboix Experience

NNormal convida als usuaris a provar l’últim prototip de KBoix per escoltar el seu feedback; hi haurà 150 perfils seleccionats.

KBoix estarà disponible a mitjans del 2024, tot i que aquells que vulguin provar els prototips d’aquesta sabatilla podran fer-ho abans. NNormal seleccionarà 150 perfils entre totes aquelles persones que es registrin per ser part de la Kboix Experience.

Els usuaris seleccionats tindran l’oportunitat de viure l’experiència de provar un prototip i col·laborar així en el desenvolupament d’aquesta sabatilla, ja que el seu feedback jugarà un paper crucial en la finalització d’aquest producte.

El formulari de registre estarà disponible durant 3 setmanes a partir del dia 23 de novembre al web oficial de Nnormal. Els perfils seleccionats seran anunciats durant el mes de desembre.