Suunto 9 Peak Pro: Més resistent i amb més bateria

529

Suunto presenta el nou Suunto 9 Peak Pro, un rellotge multiesport amb GPS fabricat a mà amb energia 100% renovable a Finlàndia i el primer Suunto la petjada del qual s’ha calculat i compensat totalment amb unitats de carboni verificades. Durant tota la vida útil només genera 7,50 kg de CO2e, l’equivalent a conduir un cotxe de combustible fòssil durant 44 km.

Una versió d’alta durabilitat

Com sempre passa amb els rellotges Suunto, saps que pots esperar una gran durabilitat, però també elegància. El Suunto 9 Peak Pro ofereix les dues coses. Basat en el guardonat disseny del Suunto 9 Peak, el nou dispositiu és extremadament resistent, però un dels rellotges esportius amb GPS més fins (10,8 mm) i lleugers de la classe. S’integra a qualsevol lloc, s’adapta als canells més petits i es pot portar en qualsevol ocasió.

El Suunto 9 Peak Pro està dissenyat per ser durador i reparable per minimitzar els residus i l’impacte en el medi ambient. Fabricat amb materials de la més alta qualitat, Suunto ho ha posat tot a prova: gel, sorra, caigudes i cops, pressió i sal. Atletes de tot el món l’han provat i ha complert l’estàndard militar de resistència*. Porteu-lo per escalar l’Everest, utilitzeu el nou mode de busseig per registrar la seva profunditat, registreu els seus desplaçaments amb bicicleta i vegeu la quantitat de CO2 que ha estalviat, o acompanyeu-lo amb una vestimenta elegant i informal per sortir a sopar. Extremadament elegant, extremadament versàtil.

“El Suunto 9 Peak Pro ha estat dissenyat amb una nova arquitectura de xips més potent que eleva el rendiment a un nou nivell, alhora que té la millor durada de bateria de la seva classe en comparació amb productes de mida similar al mercat”, diu el vicepresident de producte Sami Männistö. “La nova interfície d´usuari, amb icones i dígits més grans, així com l’ús d´elements de fons blancs i de color, fan que el rellotge sigui més fàcil d’utilitzar i llegir durant la pràctica esportiva, permetent als entusiastes de l´esport centrar-se millor en allò que millor saben fer”.

Més bateria per aprofitar al màxim les nostres sortides

Suunto 9 Peak Pro ofereix la millor durada de la bateria de tots els rellotges Suunto, amb tres modes de bateria: Rendiment, Resistència i Tour. La bateria dura 21 dies en la manera de temps abans de requerir una càrrega, 40 h en el mode de Rendiment, 70 h en el mode de Resistència i 300 h en el mode Tour. El Suunto 9 Peak Pro pot connectar-se fins a quatre sistemes de satèl·lits (GPS, GLONASS, GALILEU, BEIDOU) i fins a 32 satèl·lits individuals simultàniament. Això es tradueix en una major precisió en realitzar exercicis en condicions GPS difícils, com ara sota edificis alts o valls muntanyoses profundes.

Suunto 9 Peak Pro Característiques principals:

• Ultra fi: 10,8 mm (sense incloure la cúpula HR). Grandària de la pantalla: 1,2″.
• Pes: els models de titani pesen 55 g. Els models d’acer pesen 64 g.
• Rellotge GPS amb la menor empremta de carboni del mercat: les emissions totals de CO2e del cicle de vida són de només 7,5 kg
• Compensació total de carboni amb Unitats de Carboni Verificades (validades pel programa de verificació internacional que garanteix la qualitat dels projectes de compensació de carboni) a través de Tree-Nation
• Potència al canell per a Running i Trail running.
• Provat segons el més alt estàndard militar de resistència (MIL-STD-810H).
• Seguiment de l’activitat diària: passos, ritme cardíac, son, calories, estrès i més
• Càrrega extremadament ràpida: 100% de bateria a 1 hora o 10 h d’entrenament després d’una càrrega de 10 minuts.
• Sensor baromètric
• Actualitzacions de programari per aire
• Fabricat amb vidre de safir, acer inoxidable i, en dos models, titani de grau 5
• Resistent a l’aigua fins a -100 m
• Nou mode esportiu de busseig que registra les dades d’activitat fins a -10 m.
• 97 modes esportius per triar i la possibilitat de crear maneres personalitzades

Combinat amb l’app Suunto i una gran varietat de serveis associats, el Suunto 9 Peak Pro ofereix als usuaris una gran quantitat d’opcions de cerca de rutes, guia gir a gir i eines d’entrenament avançades. Descobrir i crear rutes és fàcil amb els mapes tèrmics, els mapes 3D i les capes del mapa de carreteres de la Suunto app.

També és nova l’aplicació Suunto, que ara és compatible amb tauletes iPad i Android, els usuaris poden estructurar prèviament els entrenaments i seguir el pla durant una sessió. A més del nou mapa d’allaus que indica les zones de perill d’allaus i facilita la planificació de viatges alpins segurs. En tornar d’una aventura, els usuaris poden compartir i veure el viatge amb amics i familiars en forma d’animació 3D.

El Suunto 9 Peak Pro estarà disponible en sis versions diferents, quatre models construïts amb acer inoxidable (499€) i dos models construïts amb titani (629€). Hi haurà una àmplia varietat de corretges accessòries perquè pugui reflectir una multitud d’estils personals. El rellotge estarà disponible en mercats seleccionats per a comandes anticipades a partir de l’11 d’octubre i per comprar-lo el 25 d’octubre.

En breu, el testejarem i en treure’m conclusions.