Amb només un any de vida, l’ Escola de Trail One Life ofereix als vallesans la possibilitat d’incorporar la disciplina de trailrunning com una activitat extraescolar i educar els nens a través del joc, el respecte, el treball en equip i l’esportivitat. Un projecte encapçalat per dos esportistes amb gran experiència, com l’Enric Requena i Aaron Puigdomènech.

NOM: One Life Escola de Trail

LOCALITAT: C/ Sant Ponç, 8 Local 1 (Plaça de l’Espolsada) de Corró d’Avall (Les Franqueses del Vallès, Vallès Oriental)

WEB: www.onelifebcn.com

EDATS ESCOLA ESPORTIVA: Nens i Nenes de 5 a 16 anys

ENTRENAMENT: Dilluns i Dijous, de 17:30h a 18:30h.

FUNCIONAMENT: Ens dividim en dos grups d’entrenament, segons l’edat del nen/a. Els nostres principals objectius són:

  • Diversió: Els entrenaments estan fets per aprendre jugant.
  • Formar persones: Fomentar el companyerisme, altruisme i reinserció social. Educar i crear millors persones.
  • Formar esportistes: Ensenyarem a estimar, respectar i gaudir de la muntanya i de l’esport.
  • Formar corredors: Aprendrem a moure’ns per la muntanya. Mostrar habilitats i actitud de respecte, treball en equip i esportivitat.
  • Rendiment: Introduïrem la cultura de l’esforç. Conéixer i acceptar la possibilitat al fracàs. Ajudarem a potenciar la seva carrera a llarg termini.

ACTIVITATS: Jocs d’atletisme, activitats de senderisme (caminar, córrer, pujades, baixades, tarteres, camins de pista, senders, trialeres,…) i altres activitats relacionades amb el medi natural.

A dia d’avui la nostra filosofia es la de no competició, tots els nostres esportistes tenen el dret lliure d’anar a les curses que vulguin. Amb aquesta filosofia no volem tancar portes, durant la temporada anem a 2 o 3 curses en conjunt per tal de coneixer-nos i fomentar el companyerisme. Per nosaltres el mes important és que els esportistes gaudeixin de la muntanya.