TRAIL SETMANA CATALUNYA (7-8/12/2019): Les curses per muntanya del cap de setmana

1800

El pont de la Puríssima marca l’inici de les festes nadalenques d’aquest mes de desembre. Tot i això, les curses per muntanya no s’aturen i aquest cap de setmana podeu gaudir de dos esdeveniments:

Dissabte 7 de desembre

Trail L’Ardenya (Santa Cristina d’Aro, Girona)
Distàncies: 50,7km D+2.488m / 32,4km D+1.503m / 14,3km D+496m + Curses infantils i Marxa popular

En motiu de la desena edició de l’esdeveniment, l’organització de l’Associació Esportiva Matxacuca va decidir rebaixar el preu de la inscripció a un preu popular de tant sols cinc euros, fet que va provocar que les inscripcions ‘volessin’ literalment. I es que ningú vol perdre l’oportunitat de gaudir corrent pel massís de l’Ardenya a través de racons de singular bellesa, ple d’història i natura, combinant platja i muntanya a parts iguals. A més, la modalitat més llarga tancarà la temporada de curses d’ultraresistència del nostre país.

Diumenge 8 de desembre

Trail per la Vall d’Olzinelles per la Marató de TV3 (Sant Celoni, Barcelona)
Distància: 15km i Marxa popular

En motiu de la Marató de TV3, molts són els actes que es faran arreu de Catalunya amb un motiu purament benefic, que enguany tractarà de descobrir les malalties minoritàries. L’Ajuntament de Sant Celoni no volia quedar-se endarrere i ens ofereix la possibilitat de córrer pels voltants de la vila per conèixer el seu entorn.