Oriol Cardona es va proclamar el passat cap de setmana campió d’Espanya d’esquí de muntanya a Boí-Taüll (Alta Ribagorça) i reedita els títols aconseguits en 2019. Cardona va tornar a demostrar el seu excel·lent estat de forma i la polivalència en ambdós esports, dominant tant les curses a peu com sobre els esquís.

L’esquiador català va ser el millor en les modalitats individual i vertical. Dos títols que va haver de suar de valent davant esquiadors amb galons com Marc Pinsach i el madrileny Antonio Alcade. I no sense entrebancs: “Tot i patir problemes amb les pells de bon principi, la cursa individual va ser molt disputada amb Pinsach i Alcade en un circuit molt ràpid i tècnic”. 

El vent i la neu van ser els protagonistes de la cursa vertical, on Cardona va tornar a ser el millor imposant-se per davant d’especialistes com Antonio Alcade, Marc Pinsach o Pere Rullán.

Dues medalles d’or que el refermen actualment com el millor esquiador de muntanya d’Espanya, fet que el converteix en un ferm candidat en els propers mundials que es celebraran a Andorra el proper mes de març.